:: |
Autor |
Poruka |
beautiful Odomaćeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 2629 Mesto: Vienna
|
|
Trebala bi mi pomoc. Pravim 1 projekat u Windows Movie Maker-u i re toga mi treba 1 program, pomocu kojeg cu da obradim neke filmove pre toga. Filmovi su npr. previse tamni, moram da nadjem neki programi sa kojim mogu da posvetlim film i da pojacam kontrast. U samom Movie Maker-u postoji par opcija, ali promena se jedva primecuje
Neko mi je rekao da skinem Adobe Premiere, ali u njemu ne mogu u opste da obradjujem filmove.
Molim vas pomozite, treba mi hitno!
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Adobe Premiere, Sony Vegas Video, Virtual Dub... sve su to programi za obradu videa, ali najbolje je korisitti samo jedan od njih, jer sa svakom modifikacijom videa, kvalitet je sve losiji i losiji. Preporucujem Vegas kao neko ozbiljnije ali ujedno i lako resenje, no kao i svaki drugi program, da bi u njemu radila potrebno je neko osnovno znanje o njemu. Virtual Dub bi trebao da bude najlaksi, a uz to i besplatan.
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Sonic jako dobar software za tu namjenu, te ulead studio
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
baki8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5 Mesto: Uzice
|
|
Virtual dub je najbolji i niajlaksi za koriscenje.
|
|
|
|
|
|
fido88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Sep 2006 Poruke: 26
|
|
Sve zavisi kakav kvalitet zelis i koliko vremena da si posvetis,preporucio bi ti Pinnacle, Ulead Studio 7 ili Power DVD Movie Maker svi one dolaze sa Help files kako da ih koristis.
Cao
|
|
|
|
|
|
studios Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 44 Mesto: Banja Luka
|
|
Adobe premier, adobe after effects sve moze to da uradi
|
|
|
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 1263 Mesto: Somewhere
|
|
Vegas 5.0 ili 6.0 za obradu videa sigurno jedan od boljih programa
|
|
|
|
|
|
vedodux Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jan 2007 Poruke: 20
|
|
ja uvek koristim virtual dub veoma je dobar a nije ni komplikovan kad se uhodas
|
_________________ dj'dux |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|