:: |
Autor |
Poruka |
niki38 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 63
|
|
Sale je extra igrac i mislim da zasluzuje da igra u prvoj postavi nase reprezentacije.Odlicno igra u Galatasaraju a i reprezentaciji je pokazao da je sazreo za vodju tima.
|
|
|
|
|
|
Laf81 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Dec 2006 Poruke: 61
|
|
On je kralj srpskog fudbala!
|
|
|
|
|
|
ERIC CANTONA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 73 Mesto: Beograd
|
|
Sasa Ilic je dobar igrac,mislim da ce u nastavku kvalifikacija za EP igrati mnogo vise za reprezentaciju i pokazati koliko zaista vredi.
|
_________________ Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem! |
|
|
|
|
brancco Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 19 Jan 2007 Poruke: 20 Mesto: bgd
|
|
moze ali u reprezentaciji svoje ulice.
|
|
|
|
|
|
laza7 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Maj 2006 Poruke: 110 Mesto: Beograd
|
|
Vidim da od ove diskusije nema vajde.Grobari govore kako je on sjajan igrach a mi(Delije) kako nema pojma.Tako da vecina pobedjuje .Sale ne treba da igra za reprezentaciju ne zato shto je igrao za Partizan,nego zato shto pored igracha koji trenutno igraju u nashoj repr. on nema shta da trazi.
|
_________________ They killed Kenny...U basterds |
|
|
|
|
Tark Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 02 Apr 2006 Poruke: 74 Mesto: Pa gdje god samo da ima ljudi i da ima partya!
|
|
seljacina
|
_________________ THE DEATH IS ONLY THE BEGINNING! |
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
|
|
|
mushusasa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2007 Poruke: 46
|
|
on jednostavno mora da bude tu
|
|
|
|
|
|
shizeenje Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 52
|
|
Neznam zasto te cudi kad decko jednostavno lose igra. Zasto bi on dobio mesto u timu kad imamo mnogo bolje igrace. Po meni igrao je i vise nego sto treba!
|
|
|
|
|
|
Ronaldo27 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 313 Mesto: New Now , Ruma City
|
|
Ko je bolji od njega majke ti na tom mestu???? Sta lupas bre?
Treba da ga vrate u rep. i da sve ide preko njega jedino tako mozemo pobediti bilo koga, bez njega i kezmana tuce nas i jermenija!
Edit by Sascha336: Moze to i u jednoj poruci
|
|
|
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug
|
|
shizeenje je napisao/la sledeće: | Neznam zasto te cudi kad decko jednostavno lose igra. Zasto bi on dobio mesto u timu kad imamo mnogo bolje igrace. Po meni igrao je i vise nego sto treba! |
Ko je bolji od njega???
Evo imali smo priliku da se uverimo kako se igra sa ciganskom reprezentacijom, ucinak: 2 utakmice, 1 bod, PORAZ od Kazahstana!!! Ma daj o cemu ti pricas!!!! Saleta neki mrze neki vole,al on odradjuje posao na svoj nacin,kako nekad tako i sada, veoma je koristan igrac!
Pozdrav svim mojim GROBARIMA!
Jedan je Sale kapiten!!!!!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug
|
|
Jedan je Sale kapiten!!!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|