:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Brkovi, snažna esencija znoja, novi videorekorder i suze Ciganke neki su od glavnih aduta za postizanje statusa velikog zavodnika. Kako ih pravilno upotrijebiti savjetuje vam Borat.
Dobrih savjeta o seksu nikad dosta. Zato je i kazahstanski novinar Borat odlučio pomoći svim muškarcima koji nisu sigurni što im je činiti u ključnom trenutku. Zato je objavio 10 savjeta za dobar i siguran seks.
10. Povijest bolesti u obitelji
Prvo i osnovno, treba provjeriti postoji li u njenoj obitelji sklonost raznim vrstama retardacije. Ako je nema ili je vrlo mala, možete nastaviti sa svojim planom.
9. Žuta kosa
Svatko, pa i Uzbekistanci, znaju da žena ima manji mozak od muškarca, ali ono što neki muškarci ne znaju je da žene žute kose imaju najmanji od svih.
8. Nabavite video
Za vrijeme seksa žene vole gledati u tu spravu.
7. Pravovjerna
Postoji odličan plastični kirurg u SAD-u koji može utvrditi je li žena dala odstraniti židovske rogove kako bi skrila svoje porijeklo.
6. Privlačan izgled
Ako žena ima grudi koje stoje uspravno, to se može lako riješiti. Potrebno je samo na njih prikačiti kamenje i pustiti ga da visi 6 mjeseci. Miss Kazahstana Karilgaš Atmekova tako je uljepšala svoje poprsje i sad ima prekrasne grudi duge 1,3 metra.
5. Snažna fizionomija
Ako ženu možete nositi na rukama duže od 8 kilometara, to znači da ne vrijedi ništa i da neće moći orati preko zime.
4. Ugodan miris
Žene vole kada lijepo mirišete. Zato se potrudite i nemojte se prati bar 15 dana prije spoja.
3. Brkovi
Žene vole velike i guste brkove. Volio bih da su i moji veći. Zbog njih su me u školi svi ismijavali, počeli su mi rasti tek u 8. godini.
2. Koristite zaštitu Nikada ne prakticirajte seks bez zaštite od spolnih bolesti. Obavezno oko vrata nosite posudicu sa suzama Ciganke. To će vas sigurno zaštititi od herpesa i gonoreje.
1. Prostitucija Provjerite je li ikad prije bila prostitutka. Ako nije, to bi mogla biti velika sramota za vašu obitelj.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
PlavaRuzica Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

|
|
hahahahah koja legenda...
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
 |
drone Upućeni član

|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold

|
|
cccccc sta sve ljudski um nece izmislit hehehe
|
|
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
ovo je legendarno,svasta ljudima padne na pamet.....
|
|
 |
Amerigo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202

|
|
hehehe... meni je borat provala ipo. film mu je nevjerovatan. sta je covjek uradio sa rumunima. sad ce da ga tuze.
|
|
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Gledao sam ga i urnebesan je, za svaku pohvalu...
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
najveći idiot kojeg sam ikad vidjela i čula, da mi je znat tko će poslušati ijedan od savjeta
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
 |
$elvis$ Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 123

|
|
lud covjek do jaja...
|
Poslednja prepravka: $elvis$ datum Pon Jan 15, 2007 10:25 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
taj čovek je skroz lud
|
|
 |
jagodinac100% Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 3599 Mesto: bgd

|
|
isto lud kao i djavolce kiss
|
_________________ uvek se nesto zalije |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|