:: |
Autor |
Poruka |
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
znaci, emule je p2p. izgleda da se u evropi to dosta koristi--mislim na p2p kliente poput emule i kazaa. cini mi se da ovdje (u sjevernoj americi) jako slabo upotrebljava....
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
p2p klijenti se - koliko sam ja primetio koriste za manje fajlove dok se torrenti koriste za vece. E sad moze se i torrent smatrati (tj. on i jeste p2p - peer to peer) p2p klijentom ali je sve to upakovano u jedan fajl pa se ipak razlikuje. Za p2p mrezu ti ne treba nikakav fajl samo program dok ti za torrente treba i fajl i program
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
|
|
slazem se. sa torentima postoji jedna prednost: procitati komentare prije nego sto se skine. znaci, necu skidati ako nesto nije ok. sa kazom sam imala toliko problema, jer je skoro svaka pjesma imala kvar.
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
srna2422 je napisao/la sledeće: | slazem se. sa torentima postoji jedna prednost: procitati komentare prije nego sto se skine. znaci, necu skidati ako nesto nije ok. sa kazom sam imala toliko problema, jer je skoro svaka pjesma imala kvar. |
Upravo tako Druga stvar je sto ti ako skidas neki npr. program koji je zipovan i skidas preko npr. LimeWire-a neces moci da vidis sta je u njemu a za svaki torent - ispod njega postoji spisak fajlova sa njihovim velicinama
Jedna od po meni najvecih prednosti torenta je sto ima dosta tzv. "siderskih" servera sa velikim protokom i online su po ceo dan tako da mozes kad god hoces da nastavis i ne zavisis od jednog lika (sto je mana obicnih p2p mreza) Skidas od svih koji su skinuli vise od tebe a od tebe skidaju svi koji su skinuli manje od tebe
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
|
|
da, da, share ratios. zato su stranice kao podzemlje, yuwabits, itd. zakon. svi su omoguceni da skinu kada god hoce.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|