:: |
Autor |
Poruka |
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Opekla se,osvetila se,vise puta.Tako je to kad si mlad.Sad sam u fazi mirovanja
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
opekla i razočarala i trknula ga nogom u gu**cu , nema sa mnom za****vanja, istina dogodi se ako ne pazimo svašta
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
jesam jednom se jako opekla...
ne zelim da vratjam, pustitju da mu se samo vrati =)))
jbg, ako je on takav, ne moram da budem i ja...
ja sam sada happy sa mojim :love: takoo da =))))
|
|
|
Bincy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125
|
|
opekla sam se vise puta,puno ljudi me je razocaralo i ostavilo na cjedilu a to su sigurno moji prijatelji pojedini u koje sam jim vjerovala i dobila noz u leda...u ljubavi defenitivno..
ja sigurno ne zelim da iko bude povrijeden al ipak nekako nije fer da osoba koja nista nije ucinila koja pruza osobi sve ljubav,postovanje na kraju dobija samo veliko razocaranje..moram rec bili su teski trenutci u mom zivotu al i lekcija da budem opreznija za dalje,iako nas povrijede nedajmo se ipak smo mi najvazniji...zar ne
ma kolko suza prolile, niko jih nece rasplakati
|
|
|
|
|
|
Delijana Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 784
|
|
opekla i izgorela hehe
ali vrijeme lijeci sve, zar ne
|
_________________ Mozes kupiti sat-
a vreme ne
Mozes kupiti knjigu-
a znanje ne
Mozes kupiti poziciju-
a postovanje ne
Mozes kupiti doktora-
a zdravlje ne
Mozes kupiti sex-
a ljubav ne
Pre nego sto komentarises moj zivot, moraces da ga zivis !! |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
puno puta sam bila u takvim situacijama gde sam se osecala bedno posle raskida, ali sada sam nasla nekoga sa kim cu provest ceo svoj zivot...
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
Opekla sam se mnogo puta
al vrijeme lijeci rane
jedan se protegao,drugi se otegao 8)
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Jesan opekla san se debelo, zato jesan ovaka sada kaka jesan a to je nepovjerljiva
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
qzma1981 je napisao/la sledeće: | Postavljam pitanje kao muska "Stoka" ...Bas me interesuje...
Da li ste se osecale iskorisceno posle neke veze...da li ste se svetile...i kako ste se osecale???Jer smo mi muskarci poznati po tome da mislim samo sa ..... ,i spremni smo na sve zivo da bi dobili ono sto smo naumili,i ne gledajuci na emocije druge strane i naravno koristimo sitne i krupne lazi da bi ostvarili "cilj" !Naravno i kako devojke koje su se opekle vode racuna o sebi...??? |
A zasto vi muskarci/doduse cast pojedincima u manjini/ smatrate da ste VI neku ZENSKU iskoristili????
A da li si se TI ili bilo koji muskarac zapitali da mozda ste bas vi bili iskoristeni od strane neke zenske???
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
jerumi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186
|
|
jesam jednom, prezivela, ode jedan dodju dva
ono sto muskarci ne shvataju je da oni ne bi mogli da "iskoriste" nijednu devojku da ona to nece. Ja sam ta koja iskoriscava tj ja tu i tamo pustim da me neko ko me privlaci "iskoristi", jer mi tako dodje
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | qzma1981 je napisao/la sledeće: | Postavljam pitanje kao muska "Stoka" ...Bas me interesuje...
Da li ste se osecale iskorisceno posle neke veze...da li ste se svetile...i kako ste se osecale???Jer smo mi muskarci poznati po tome da mislim samo sa ..... ,i spremni smo na sve zivo da bi dobili ono sto smo naumili,i ne gledajuci na emocije druge strane i naravno koristimo sitne i krupne lazi da bi ostvarili "cilj" !Naravno i kako devojke koje su se opekle vode racuna o sebi...??? |
A zasto vi muskarci/doduse cast pojedincima u manjini/ smatrate da ste VI neku ZENSKU iskoristili????
A da li si se TI ili bilo koji muskarac zapitali da mozda ste bas vi bili iskoristeni od strane neke zenske???
|
Sestro slatka, verovala ili ne, meni je jedan od bivših priznao da se oseća iskorišćenim. Dakle - moguće je
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
neuhvatljivaa je napisao/la sledeće: | Opekla se,osvetila se,vise puta.Tako je to kad si mlad.Sad sam u fazi mirovanja |
Mi mushkarci ne ochekujemo opekotine ili ogrebotine, desi se a mozda zbog toga vishe nas veze i prestanu da zanimaju. Uvek je neko bolji i lepshi eventualno zenama bitniji...
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|