:: |
Autor |
Poruka |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ja bih u takvim situacijama iskocila iz sopstvene koze. I moram nekako da izbacim to iz sebe do neke granice. I moram da kazem zasto i zbog cega sam besna. I moram da mu dam to do znanja. I "histerisacu" sve do odredjene granice. Ta granica je da sam se ja "ispraznila" do nekle, a nisam jos uvek zapalila ulje. Tad kad dodjem do granice kad bi prica otisla u sasvim drugom smeru nego sto je pozeljno i kad bi bilo ko od nas dvoje u afektu mogao reci nesto sto ne bi zeleo i kasnije bi se kajao - tu se povucem, sklonim od njega u drugu prostoriju i sacekam da se smirim, da me prodje. E onda smireni, kao ljudi popricamo o svemu i nadjemo resenje problema koje ide u korist oboma. I svi zadovoljni...Resenje nadjeno,a oboje smo izbacili iz sebe ono sto nas je pritiskalo i gusilo
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Joj, ja ne mogu ni da spavam. Bas sam p...a sto se toga tice.
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
ma kazem i sto mislim i sto ne mislim, onda mu posaljem poruku da ga volim
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Obicno mu sve saspem u lice... ili zacutim... Onda on odmah zna da nesto nije ok.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
tastatura1 je napisao/la sledeće: | Ako je volite i ako niste toliko besni ili ljuti da morate da raskinete, kako kanalisete bes?
Npr. dogovorite se da se vidite veceras,a ona otkaze iz njoj opravdanih razloga, vi postanete ljubomorni, ljuti.
To se meni dogodilo veceras, a emocije su mi pomesane. Pored razumevanja za njenu sprecenost kao da osecam neku vrstu razocaranja.
Inace pred njom to uopste ne pokazujem, niti bes, ljutnju i ljubomoru ali kada se vratim kuci kao da osecam neku vrstu tuge.
Sta da radim? |
joj ja te skroz razumem...
nazalost. mislim da ne mozemo puno uchiniti povodom toga...
meni se isto tako deshavalo, da mi dechko kaze u pola devet da se ne mozemo videti a trebali se videti u devet.
ja sam jako organizovana u zivotu, i to mi jako smeta...
skorz mu verujem i opravdavam ga...ali sam isto toliko i tuzna...
jbg
nema ti tu..jednostavno si takav...
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Zavisi zbog cega je doslo do besa.Uglavnom se derem ili placem!!!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Mrzim da cekam i mrzim kad neko kasni i mrzim jos vise kada mi neko poremeti planove. Da,da,kapiram-bolesno,ali sta da radim. Jednostavno u datom trenutku prokljucam. Kada me doticni obavesti da se nece pojaviti tad i tad, e onda ili kazem samo "Ok" i spustim slusalicu i onda bas bas bas "posasavim". ILi kazem "Ma mars" i spustim slusalicu. Nemam vremena ni zivaca da slusam objasnjenja. Najgore je to cak i znam da je opravdano, taj besa samo kljucha... bas postanem kao ovaj smile
Onda vec obrnem koji broj, nadjem se sa drustvom, zaboravim na sve (bar se potrudim) i sacekam novi dan.
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Obično za sve tog trena kažem da je u redu, da nema veze, da razumijem i to s osmijehom na licu, a u sebi gorim. Zapravo mi razum viče što da kažem, jer je to normalno, svatko nekad nešto zezne, to je ljudski i ja stvarno to razumijem, ali ne znači da me to nešto nije zabolilo. Samo što se nakon toga ljutim na sebe što nisam rekla odmah ono što sam trebala. Onda obično tako šizim u sebi jedno 10-15 minuta, pa nazovem i kažem ono šta sam trebala reć i ranije. POnekad mi treba i duže da kažem nešto, ali gotovo uvijek i gotovo sve kažem. Iskreno i bez zadrške. I onda mi bude lakše.
Ali ne držim stvari u sebi. Mislim da to nije ni zdravo. Ni za mene, ni za samu vezu.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Gotovo isto kao i Moytsa... prvo kazem "ne, ne, sve je ok" ali nekim izgleda vrlo prepoznatljivim tonom, jer odmah shvati o cemu se radi onda posle par minuta kazem sve sto mislim... doduse mirnijim tonom, jer se u medjuvremenu malo smirim, i tako mnogo lakse dodjemo do resenja
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
nikita123n Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!
|
|
ova tema je bas interesantna.......
ne znam ja kad volim nekoga...ne mogu nikad biti besna na tu osobu...da, naljutim se....ali to vise probudi strast u meni prema toj osobi...tako da kraj bude najbolji
|
|
|
|
|
|
beba_anchy *** mai anđeo ***
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 1357 Mesto: zege:p:D
|
|
pa provociram.. il se izderem.. kazem neke stvari koje ne mislim.. pa kad se smirim se ispricam.. 8)
|
_________________ ... cijele noci molio sam nebo.. molio da posalje mi nekog.. jer po ovom blatu ja ne mogu... ja ne mogu sam |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
bojkotiram ga
ne odgovaram na telefon,necu da ga vid dok me bes ne prodje.
kad me prodje onda mu fino,mirno kazem sta nije ok
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|