:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
Kako ide vrijeme tako se sve vise i vise spoznaje tko su ti prijatelji a ko nisu Po tome kako reagiraju u nekim situacijama to spoznajemo Kad prijateljstvo pukne uvijek je netko povrjeden Obicno onaj tko je za fer play jer takvi uvijek izvuku deblji kraj u takvim stvarima Ljudi se mijenjaju a s tim i njihovo ponasanje i odnos prema drugima Glavu gore bit ce bolje sigurno ima jos ljudi oji su zasluzili da budu prijatelji tvojoj curi jer prijatelj u pravom smislu rijeci to ostaje zauvijek a to ta djevojka sto je povrijedila tvoju curu sigurno nije i za tim netreba zaliti
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
to je obostrana krivica,ako sam dobro razumela pitanje
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|