:: |
Autor |
Poruka |
studentkinja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 138

|
|
kolega..........uhh
|
|
|
|
|
 |
sestrep Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd

|
|
Pa nije mi se nesto ekstra svidjao ali u svakom slucaju varnice su postojale!!!Ali da mi se neki kolega bas,bas svidi mislim da bi mu nekako to i pokazala.
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Meni se vec dopao jedan decko koji je samnom radio, osmeh je dovoljan, ali nismo bili zajedno niti cemo biti, mada znam da mu se svidjam.
Nesto mu fali
|
|
|
|
|
 |
vikky Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Jul 2005 Poruke: 106 Mesto: Kotor - Podgorica

|
|
Ivankamaza kakva je to situacija dopadash mu se dopada ti se al necete bit zajedno??? What am I missing here???
Jes offtopic al stvarno me zanima:)
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Little_dress je napisao/la sledeće: | Da li ste ikada bili u situaciji da vam se dopadne osoba sa kojom radite?
Hocete li pokazati da vam je stalo? Kako? Osmehom , recju? Ili ce te mozda cutati i nikada necete otkriti svoju simpatiju prema datoj osobi?
 |
Uh jesam, jesam, više puta. Ali ja to kratko krijem. Radije sam znao probat pa šta bude - bude.
Ah, Lucija, draga moja Lucija, nitko nije bio tako lijep u uredu kao Lucija. Takojoj je dobro stajao A4 papir, spajalice, fajlovi i sve to... anđeo ureda našega!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
sanjica980 Upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd

|
|
e meni se desilo da sam se zaljubila u svog direktora,on je tako sladak i mlad a uspesan,stalno sam se smeskala i dvosmisleno pricala,pa se desilo da me je jednom pozvao na pice,ali se predomislio,kada sam prestala raditi u toj firmi on me je pozvao da izadjemo,naravno pristala sam,ali to se joj nije desilo,za sada jos uvek cekam,a bas sam radoznala,mozda je to bilo samo zbog njegovog autoriteta
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
 |
tdejo86 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 59 Mesto: Subotica

|
|
Nije mi se desilo, ali sto da ne. Samo ne treba skrivati emocije
|
|
|
|
|
 |
anabela Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860

|
|
Little_dress je napisao/la sledeće: | Da li ste ikada bili u situaciji da vam se dopadne osoba sa kojom radite?
Hocete li pokazati da vam je stalo? Kako? Osmehom , recju? Ili ce te mozda cutati i nikada necete otkriti svoju simpatiju prema datoj osobi?
[img]http://img.moj-posao.net/images/content_images/Fifth/offromance.jpg[/
img] |
ne, jer ne valja miješati posao i ljubav
|
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
joj nisam i ne bih volela da budem
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Ja sam imao par takvih slucajeva da mi se neke od koleginica svidjaju ali s vremena na vreme upoznas osobu pa onda skontas ko je i sta je .. sada sam u veoma zadovoljnoj vezi tako da se sada ne brinem za to ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*

|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo

|
|
Kao sto sam vec negde pisala, svidjao mi se decko iako sam u dugoj vezi, medjutim ja sam to resila na nacin da sam mu rekla da ne mogu vise da se vidjamo (drugarski) i ako je on mnogo napaljen na mene. Tako da vec odavno nismo u kontaktu
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
kolezinica je super al se jos necka
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|