:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Cao cao,
bas me zanima Vase misljenje o tome ko je trenutno najbolji fudbaler u Evropi i zasto? Da znam po cemu Vi sudite i da drugi mogu da reaguju na Vase komentare.
Mislim da ima dosta dobrih igraca, ali u cemu je stvar biti ipak najbolji? Tehnika? Score golova ili ipak sposobnost da bude vodja svoje ekipe??
Hajde da Vas cujem i sta o tome mislite... i da Vam bude lakse, evo i moj odgovor.
Ja licno mislim da je "Ronaldinho" trenutno najbolji igrac, jer covek sve ume. Ima sjajnu tehniku, zna da vodi ekipu i zahvaljuci njega je Barsa ove godine mnogo jaka i jos daje fenomenalne golove. Igra napadaca ali nekad i cistu 10-ku! On je mislim najvise zaduzen za Barsin veliki uspeh u ovoj sezoni!
PS: Doslo je do greske u temi i jedino resenje je bilo brisanje! Najiskrenije se izvinjavamo clanovima koju su ovde postovali i zamoleli bih da se ponovo upisu.
uprava domaci.de
|
Poslednja prepravka: Jugović datum Pet Apr 15, 2005 5:20 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
jaka masina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Dec 2004 Poruke: 22
|
|
drogba,roben,deko,stankovic...svi su bolji od gore navedenih
|
|
|
|
|
|
Vlada80Bgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 54 Mesto: Beograd
|
|
i ja bih rekao Ronaldinho. Mozda svi dobri igraci mogu da urade ono
sto moze i on, razlika je sto ovaj to i uradi na terenu dok ostali ne
smeju.... Zinedine Zidane je isto fenomenalan, ali mislim da njegovo
vreme polako prolazi...
|
|
|
|
|
|
z-sveti-jovo-88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 231 Mesto: forced emigration
|
|
jaka masina je napisao/la sledeće: | drogba,roben,deko,stankovic...svi su bolji od gore navedenih |
ti stvarno pojma nemas, zao mi je, ali u mojem misljenu su to sve prosijecni igraci, stankovic nekada i ne igra bas od pocetka, robben jest dobar ali najbolji??? osim deko ovi ostalli nisu bas bili spjesni,
dobro stankovic je bio prvak sa lazio,
RONALDINHO
|
|
|
|
|
|
mrburns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2004 Poruke: 13 Mesto: Valjevo
|
|
Ja bas toliko i nepratim fudbal ali po mom nekom gledanju po meni sasvim dobro igra Stankovic on je i jedno vreme bio najbolji u Laciju..U svakom slucaju njega nesto gotivim!! 8)
|
|
|
|
|
|
eeeeee Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 8
|
|
MOozda nije najbolji ali je tu negdje MICHAEL BALLACK!!!
FC BAYERN MUNCHEN EV:D
|
|
|
|
|
|
eeeeee Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 8
|
|
Salihamidzic je medu prvih 10 u svijetu.............
|
|
|
|
|
|
z-sveti-jovo-88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 231 Mesto: forced emigration
|
|
eeeeee je napisao/la sledeće: | Salihamidzic je medu prvih 10 u svijetu............. |
de molim te pokusaj biti objektivan, jugovica zanima tko je najbolji a ne tko je tebi najsimpatcniji, ja pratim bundesligu, imam premiere i moram ti reci braco je nacionalna klasa a ne internacionalna,
mislim da je tvoje misljene politicki motivirano,
pozdrav
|
|
|
|
|
|
tova Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 9 Mesto: Doboj
|
|
Mislim da je najbolji Shevchenko, ima konstantnu formu i redovno postize golove.
|
|
|
|
|
|
njakit Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 181
|
|
zidan je najbolji igrac na svetu jer iam harizmu i igra se fudbala za razliku od mnogih igraca
|
|
|
|
|
|
randall Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jun 2004 Poruke: 10
|
|
Dajem jos jedan glas za ZIDANA jer bi mogao svima da drzi casove fudbala. Kao pomocni profesori mogli bi da budu Ronaldino i Henry
|
|
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Glas za Henrya... Nekako mi se cini kao mag kad dobije loptu
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|