:: |
Autor |
Poruka |
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Da popijemo dosta ali da znamo sta radimo...onda je najveselije, onda se najbolje peva i igra , i jos se nije desilo da dodje do nekih problema
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
vozd87 Banovan! Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 1135
|
|
Zavisi gde izadjem ali uglavno ako je se u redu onda volim da cirkam dok me ne uhvati malo i onda zezanje.
|
_________________ CIGANIN SAM TO NE MENJA STVARI CIGANIN JE BIO I MOJ STARI |
|
|
|
|
Andrej_86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 101
|
|
nekada sam sa drustom izlazio samo da bih se iskakao izludeo i tako to a sada se vec sve promenilo! postacemo alkoholiceri koliko pijemo,al nam opet lepo. pozz
|
_________________ Shot for the moon even if you miss,you'll land up in the stars.... |
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Ja zam veseljak, volim da igram, a vala i znam kako, tako da mi pice i ne treba! Mada, moze da se i popije!
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
Ja se najbolje nadjuskam kada malo popijem,tako da mislim da je spoj ta dva najbolji
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
i jedno i drugo!!!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
danger_boy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 76 Mesto: Novi Sad
|
|
hm..ja sam prestao da izlazim..zato kad god izadkem ja se napijem i bude mi super...ali sutra..ajao..bolje da ne govorim..
|
|
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Kajvaznija stvar mi je da se lepo provedem, igram, popijem malo, ali mi to nikako nije najvaznije. Upoznati lepe devojke...
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
grgam LooDjak
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini
|
|
malo pića punnnoooo plesa. volim i ja da popijem al glupo je sad se opijat sa curom. bolje malo popijes i uzivas cijelu noc
|
|
|
|
|
|
rade90srbija Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd
|
|
pa nista ti ne vredi ako se napijes toliko da ne znas gde bijes... tad ti je dzabe i da si 10 cura smuvao... najvaznije je da se lepo provedes sa drustvom ili devojkom... ja ne vidim zadovoljstvo u "prekidanju" od pica... popijes malo, cisto da se opustis, mada ne moras uopste da pijes ako znas kako da se lepo provedes... tuzno je to sto se 99,9% omladine nalize kad izadje i onda slede grljenje wc solje, ponekad ispiranje, glavobolj...
|
_________________ "Mudar čovek ne kaže sve što misli, ali misli sve što kaže" |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Samo sam se jednom u zivotu prekinuo od pica kod ortaka na rodjendanu i to iskreno nisam mnogo popio al sam (ne pitajte zasto - ne znam) pomesao crno vino, pelinkovac, pivo, rum i slag penu
Inace pijem umereno i ne preterujem...
|
|
|
|
|
|
anex80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 112
|
|
"ALKOHOL JE ZLO" hahaha
gdje ces izaci a da ne popijes koju Sarajevsku ili Tuborg, gdje to ima???
Znaci piti piti i samo saljevati do zore...pa na posao!
ANEX
|
_________________ _______________________________________
djes ba, sta ima ba, djes ba hairlija |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|