:: |
Autor |
Poruka |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Braća i sestre Peter, Susan, Edmund i Lucy bivaju poslani iz ratom zahvaćenog Londona u kuću profesora Kirkea. Na znajući što će sami sa sobom, djeca se na sve moguće načine pokušavaju zabaviti. Jednog dana Lucy, najmlađi član obitelji, zakorači u ormar koji ju odvede u čarobnu zemlju Narniju, gdje upozna simpatičnog i dobroćudnog fauna Tumnusa. Lucy se vraća i priča obitelji o ovom susretu, ali joj ovi ne vjeruju, sve dok jednog dana bježeći od profesorove pomoćnice i sami ne zakorače u ormar. Našavši se u Narniji, djeca saznaju da su tu kako bi ispunili proročanstvo o četvero ljudi koji će pomoći legendarnom Aslanu, pravom kralju Narnije u borbi protiv Snježne kraljice.
Ja obozavam ovakve filmove. Malo su djetinjasti, znam,ali ja jednostavno uzivam uz njih i volim ih..... Nedavno je to bilo u HR u kinima, a sad vidim da je doslo i u njemacku....
Sto mislite o tom filmu? Hocete ga pogledati?
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
milanche_81 Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 323
|
|
Gledao sam ga, film ima odlichne specijalne efekte ali nisam ja u tom fantazijskom i bajkovotiom fazonu pa mi se i ne dopada toliko.
|
_________________ Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Ja ga jos nisam pogledala (sramota ziva), ali cu to uskoro uciniti. Citala sam knjigu i ako je film i upola dobar kao ona, bicu odusevljena.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Fortelax Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 46 Mesto: Beograd
|
|
Film je fantastican, naravno ako volite bajke
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Dobar film. Volim tako nesto.
|
|
|
|
|
|
onua Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 467 Mesto: under the sky
|
|
Gledao, lep filmić, preporuka gledati sa suprotim polom
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
decji filmic ali meni se dopada...opustena zabavna bajkica
|
|
|
zvoncica_nis Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 164 Mesto: Nis
|
|
svideo mi se, bez obzira sto ne volim bajke...
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Film mi je fenomenalan. Prelepa bajka za decu i odrasle.Niko to ne bi umeo ovako da snimi kao Dizni. O specijanim efektima nema sta da se prica, za svaku pohvalu. Nadam se da ce uskoro snimiti i nastavak posto postoji vise delova knjiga po kojima je film i snimljen.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
prepisujem i potpisujem kolegu iznad sebe...zaista sjajna bajka
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|