:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
A sta da radim kad je volim
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
teodorinho Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 272
|
|
I ja volim, ali evo vec drugi dan je ne pijem, i osecam se mnogo bolje...
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Ja Coca-Colu mogu umjesto vode
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Colu ne volim, nikad je ne pijem prosto tako - samo uz neku hranu i posebno sendvič onda je Cola neopisiva, priznajem 8)
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
svi znamo da ona nije uopste dobra, ali je i dalje pijemo.. ali ako je ponekad pijemo u umerenim kolicinama, nece nikom nista biti..ja je retko kad pijem, i koka kolu i bilo koji gazirani sok... vocni sokovi su najbolji!!
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Ja sam inace ovisna o Coca-Coli, ali me je ovaj post definitivno naterao na razmisljanje! Ako nista drugo, bar cu smanjiti uzivanje u C-C na minimum. Hvala!
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
ja se trudim da je ne pijem...popijem jednom u dve nedelje i to samo casu...stomak mi se od nje bas naduva...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ne pijem je bog zna kako cesto...mozda casu nedeljno...mi u kuci nemamo naviku kupovine gaziranih sokova tako da se nesto ni na coca-colu nisam navukla...da uzivam u njoj...pa uzivam, ali vrlo retko...vise mi prija sok od borovnice koji pijem od kada znam za sebe
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Pijem colu svakodnevno iako znam daje stetna, al' sta cu....ne kaze se djaba da su sve zabranjene stvari slatke
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ne pijem je već duže vreme i ne nedostaje mi. Ima toliko drugih ukusnih a zdravijih napitaka
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Nikad je nisam pila jer ne volim gazirano pice, ali sam gledala prezentaciju kako je jedan momak umro jer je popio colu a zatim pojeo mentol.... Nije to zdravo, verujte...
|
|
|
|
|
|
|