www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vase najvece pijanstvo! :)
Strana 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 28, 2004 10:36 pm    Naslov poruke: Vase najvece pijanstvo! :) Na vrh strane Na dno strane

Kada ste se i gde najvise napili?
Sta ste pili? jeste mesali pica?

Moja ekipa za cuganje je dobra,za njih sam pravi amater:)

Najvise sam se ubio za proslu novu godinu...ispao sam dva puta iz kola u pokretu Smile
Zar je potreban komentar Smile

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 28, 2004 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bio je to rodjendan od mog drugara pre 3 godine. poceo sam sa duplim busenjem votke i zavrsio sa temperaturom na wc solji. spavao sam 2 sata sigurno i bivsa je totalno poludela na mene (ne krivim je)...u svakom slucaju,nije mi bilo dobro...sigurno sam stukao 4 duple busene ali u kombinaciji sa temperaturom...uh!!!! pa vi vidite sada

ako gledam cisto kolicniski alkoholisanje.....najzesce je bilo za proslavu 2000. godine kada sam popio oko 14 spricera....uzas!!!

p.s. inace vise ne pijem....ona moja me dovela u red heheh

*Jedinstvena*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 29 Jul 2004
Mesto: Lausanne

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 29, 2004 3:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja alkohol ne podnosim!
Prvi i zadnji put sam se napila za svoje punoletstvo Rolling Eyes od pola case sampanjca Laughing
Aj kao da nazdravimo i ja na ex Rolling Eyes posle par minuta sam samo sela na stolicu i iskidala se plakajuci a da ni sama nisam znala zasto tolke suze lijem Laughing he he he he!!!!!!!!!!!!

Sada,kada izadjem sa drustvom uglavnom narucujem sokice ali ako je neko slavlje onda uzmem jedan ICT Smirnof i to me samo opusti,savrseno se osecam,najvaznije je da sam pri sebi Laughing

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 11, 2004 11:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pio sam..... pijem..... bio sam pijan...... napijam se jos uvek ... (po nekad), ali kao na krestenju mog starijeg 1992 godine, NIKAD ali NIKAD U ZIVOTU se nisam vise i crnje napio nego taj dan.
Ako mi verujete da ja neznam STA se tog dana sve desavalo, znam ono..... pre nego sto sam se napio, ali od podne pa na dalje..... NEM POOOOJMA..

Taj dan smo krstili Stefana i zena i ja se vencali u Crkvi pa smo i svadbu pravili taj dan, sve to u jedno Wink.

Ustao sam ujutru oko 7-8 neznam tacno...
Od nervoze i uzbudjenosti, ne zbog vencanja, to je bilo OK, ali krstenje prvog sina..... tTO je nesto....
Nisam NISTA OKUSIO celo jutro, otisli smo u Zicu u Kraljevu, pa dok je pop prvo nas vencao pa onda krstio maloga..... oduzilooooo seeee.

Posle podne u Restoran "AS u Kraljevu, oko 120 zvanica je bilo (pevao Srecko Susic), ja sam goste docekivao........ ne sa pivom.. ne ne hehe, sa DOMACOM LJUTOM !!!!!!!!!!!!!

Ljudi bre.... KOMA, KOMA TRANS BREEE.. ja nem pooojma sta je bilo, pricali su mi.... gledao sam snimke i samo se odatle secam i pamtim neke stvari.... sreca pa sam ja mnogo dobro raspolozem kad se napijem, ne pravim nikakva sranja, kazu da su se valjali od smeha sta sam sve radio Very Happy Very Happy Very Happy

Neznam..... ne pamtim, ali znam da se tako necu vise napiti..... bar mislim Very Happy Very Happy Very Happy
Mozda kad se budu Nenad i SF zenili, e onda mozda odvalim opet Very Happy Very Happy Very Happy

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

rain-man
* EXITovac *
* EXITovac *

Godine: 42

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 26, 2004 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogu sa sigurnoscu da kazem da je moje najvece pijanstvo vezano za dane vina u Sremskim Karlovcima.
To je bilo pre par godina kada smo nas nekoliko otisli na svirku koja je bila povodom toga organizovana, vino je bilo DZABA pa smo tako popili boga i oca, a kao sto svi znamo vino te udari posle par sati........a mene je nokautiralo ,uglavnom napili smo se toliko da smo se pogubili a ja se pesaka vratio od S.K. do N.Sada (bilo je oko 10 ujutru kad sam stigao)samo bog zna kako........!!!

...lagano umire:
onaj koji ne menja život kad nije zadovoljan svojim poslom ili svojom ljubavlju,onaj koji se ne želi odreći svoje sigurnosti, radi nesigurnosti,
i koji ne ide za svojim snovima...
:glasses2:

les
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 05 Jul 2004
Mesto: kragujevac-krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 26, 2004 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pijem kao....ponekad.....pomalo.
jednom sam se tako malo zapio kod druga na rodjendanu prosle godine u februaru.Pio sam neki stoch(ako se dobro secan onog sto je pisalo na flasi),pa sam presao na votku(bila je baltik u to sam siguran).znam da se ne secam kako smo ja i taj drug otpratili neke drugarice kuci ali znam da smo obisli pola Kragujevca i da smo uspeli da se smestimo kod mene a da se ja toga ne secam-apsolutno nicega.od tad vise ne pijem votku.

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 01, 2004 9:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da se i meni desilo . najvishe me raduje to shto se i u tim trenucima koliko-toliko kontrolishem. ne padam u trans . najbolja fora mi je da kada osetim da je kraj , odem kao do wc_a ili sl. i na prvi taxi , pravac kuca ! hahaha . ovi moji vec znaju i ne traze me puno.

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 67

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 01, 2004 9:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma desilo se par puta hiiiiii... ali nažalost mozak mi besprekorno funkcioniše i u takvim momentima samo me nešto ne služi koordinacija pokreta Wink

CatchTheWreck
Jecika_84 muz No.2
Jecika_84 muz No.2

Godine: 43

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Cataro

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 20, 2004 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ufffff, pre 7 god, mesano viski, pa pivo, pa spricer......
sutradan pegla do 3 popodne......
od tad ne pijem....................................................... spricer......

da bude u twom drushtwu,

drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,

u owom smradu....

Tulumba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 11 Mar 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 20, 2004 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahaha citam ove vase odgovore i odmah mi dodje da se napijem, stvarno o pijanstvu je najlepse pricati kada sve prodje, al brate kakvih sranja se zna napraviti to ti je da zaplaces... koliko sam blamaza navuko na sebe, posle nekim ljudima ne smijem u oci pogledat...

a moje najvece pijanstvo je bilo u Hanoveru 2000-te, definitivno. Bio sam sa kumom i jos jednim drugom, prvo smo smazali po pet limenki pive od pola litre, usput kupili dve flase nekih likera, onaj gadni jegermajster i otisli u stan kod kuma, e on mi do tada i nije bio kum, kad smo sjeli u stan otvori kum jeger i nadje neki fildzan (studentski stan nema casica) i pita on mene za sta cemo nazdraviti, reko nemam pojma biraj ti - kaze bicu ti kum kad se budes zenio, reko bicu i ja tebi - i to i bi... uzmemo onaj fildzan pa na redu po casicu bez prestanka dok nismo stukli flasu jegera, sve na eks fildzani, a onaj drug gleda i valja se od smjeha - kaze nista nece ostat od vas. Predjemo na one likere, a liker ko liker lijep i sladak ode za deset minuta obe flase, tu nam je i drug pomogo podosta, i posto smo popili sve pitam ja kuma sta cemo sad kume, a on iznese neku prepecenicu bog je blagoslovio, zuta ko sunasce, ja vec gotov, poslednjim snagama uzmem vlasu i samo otvorim grlo, nikada necu saznati koliko sam popio te rakije, jer je tad nastao prekid... (samo mi drug kaze da mi je oteo iz usta jer se uplasio Smile
...budim sutra po podne oko pet na podu, svuda oko mene ispovracano, ja samo u gacama, mrrrrak - nista mi nije jasno, ko sam, gdje sam, sta sam uh, elem kad smo malo dosli sebi, odemo na neke bazene i kum mi isprica kako sam povratio skoro u svako mcosku stana, kako je bila neka gomila cistog vesa na podu a ja ko gospodin stao pisati ponjoj, jos i saram, a oni umirali od smjeha. Posle te veceri sedam dana nisam mogao pokretat desnu nogu kako treba, trovanje il nesto slicno, kaze mi prijatelj lekar. Kum se iselio iz stana a ja nisam dvije godine mogo pomirisat jeger Smile

bilo je jos toga posle sa mojim kumom, al i ovo je previse....

Iwan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 25 Dec 2003
Mesto: Frankfurt/nemacka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 21, 2004 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja i ne pijem bas tolko. A naj veca pijanka mi je bila u srednjoj skoli. Pobegli iz skole i otisli kod druga da pijemo neku domacu rakiju , koju je peko njegov deda. Popio sam oko pola flase , i sledece cega se secam je to da se budim u svom stanu a glava mi sva krvava. I dan danas ne znam gde sam tada razbio glavu , a ni kako sam stigo do kuce .
ebiga , mladost ludost

stric0306
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 06 Jun 2004

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma narode ja sam počeo da pijem sa 15 godina i popio sam mnogo!
Ali bi me "travarica " mogla 84 u vojsci u Banjaluci popijo sa kolegom desetak piva, nakon toga došao do flaše travarice i iskapio 0,7 l. Tada sam se ukomiro da nisam znao šta de dešava samnom!
Kolege su me odfurali u stacijonar gde sam dobio 2 multivitaminske inekcije i sutradan se suočio sa kaznama, ipak je to vojska!! No nije bilo dovoljno strašno da bi me odbilo od alkohola!!
Mada mislim da sada poslje duže vremena vidim da mi ta "kondicija" pada ne da nisu dane prilike, ali i društvo mi se izmenilo! Društvo je prešlo na lakša piča mješano(cola-vino, špriceri, radle(pivo limunada), pagana piva itd)
Još uvjek je pitanje trenutka kada čemo se ga dobro opit Mr. Green
Do tada trenirajmo da kondicija ne opadne

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Vase najvece pijanstvo! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  sledeća
Strana 1 od 14

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon