:: |
Autor |
Poruka |
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Treba mi pod hitno ovo sto slikovitije opisano, a nema ga nigde na netu lepo objesnjeno...
Preciznije:"crklo mi je srednje svetlo na prednjem levom faru, kako da ga zamenim, a da pri tom nerasturam pola auta?@ "
HVALA u napred
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Imas li sliku od motora da vidimo sto sve treba da se skine. Moguce je da treba da maknes akomulator i kutiju sa osiguracima. Ali bi slika bila pozeljna
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
|
|
|
pa to netreba da se skida, al treba da se skine izgleda ceo far...razsteluje
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
|
|
Ja sad neznam tacno kako izgleda far na Passat-a, ali ako treba da se ckida citav e obda ces ja mislim morat da "pocupas" sve sto je iza fara jer su srafovi sa unutrasnje strane.
cekaj moguce je da grijesim.
Ako je to ovakav Passat http://www.clubb5.com/month/0302/engine.jpg ( ivinjavam se zbog linka, ali mi stavljanje slika nesto slabo ide) moguce je da treba da skines one dvije matice izbad fara i onda bi treba da skines onu sivu plastiku pored fara i tu bi treba da bude 1-2 srafa.
Zar ti ne pise u knjigu od auta kako se mijenja?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeste bas je takav, i crkla je na levom faru najlevlja sijalica, al problem je sto ako se ovi sravcici(10 kljucem) odviju, onda ti se stelovanje fara pomeri, a onda mogu da ga izvadim napolje, pa cu da zamenim sijalicu za 2 min, nego ja pitam da nemoze nesto lakse?!
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
|
|
hmmm e sad neznam kako izgleda far sa zadnje strane. Posto kod mnogih auta je pozadi ona guma koja se skine i vupti skines sijalicu.
|
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Verovatno bi trebao da skines prvo zastitne maske, onda da otkacis zice koje dovode struju do sijalice, zatim otkacis osigurac koji drzi sijalici i malo je zakrenes u stranu i izvuces napolje! Nadam se da cu malo pomoci
|
|
|
|
|
|
doktorsrle Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 61 Mesto: sarajevo
|
|
vidi da li na faru imas kao neki poklopac s unutrašnje strane, njega odvrneš i mijenjaš sijalicu, ako nema moraš skinuti far - imaš nosače i šarave odozgo njih odvrni i nećeš ništa poremetiti samo nemoj diarti nosače - oni ti odredjuju položaj i centriranje fara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stvar je "jednostavana".To je neka specijalana sijalica, ne xenon, al tako nesto.E sad da bi to zamenio, nemogu da nadjem sam, pa i vi mi niste puno pomogli, odem kod coveka koji ima servis(naglasavam sve se desava na bozic), da nam samo kaze na kompu kako da skinemo.Na kompu pise ovako redom:
"jednostavno"
1. skones ova tri strafa na faru
2. skines prednju masku
3. izvadis ceo far
4. zamenis i vratis tih pola kola nazad
Sta bi bilo da je crklo na putu?!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|