:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
ČOVJEK KOJI JE SKAKAO U SRCE POŽARA, Nicholas Evans
Rođena Njujorčanka Julia Bishop i ne sluti da će joj ljeto koje treba provesti u Montani radeći u kampu s problematičnom djecom zauvi jek izmijeniti život. U sretnoj je vezi s Kdom Tullvjem, vatrogascem i perspektivnim glazbenikom, no bit će nemalo iznenađena kad upravo za njegova najboljeg prijatelja osjeti ono sto se događa samo jednom u životu.
Connor Ford osvojit će je svojim neiskvarenim kaubojskim šarmom i neobaveznim stilom. On uživa u životu zimi radeći kao fotograf, a ljeti skačući u srce u požara poput anđela milosrđa spašavajući one kojima više nitko ne može pomoći. No ljubavne osjećaje i nedoumice preki nut će okrutan požar koji će ih neraskidivo povezati, ali i zauvijek raz dvojiti.
Nakon dva svjetska bestsellera, Čovjek koji je šuptcio konjima i Petlja, Nicholas livans predstavlja nam svoj treći roman, ep prepun uzvišenih osjećaja ljubavi, odanosti, krivnje i časti. Priča o troje ljudi u potrazi za srećom i samoostvarenjem, rastrganima između oprečnih događaja i u neprestanim pokušajima da pomire naizgled nepomirljivo događa se na divljoj pozornici gdje hrabrost granici s ludošcu, u pravoj prov jeri ljudske izdržljivosti.
Čovjek koji je skakao u sire počdra, u hrvatskome prijevodu Gordane Mijatovic i uz ilustraciju Nenada Martica, treći je roman Nicholasa Evansa u nakladi Algoritma.
Čitala sam ovu knjigu prije par godina i takav je utisak na mene ostavila da još sada zamišljam likove i događaje u glavi...ima oko 500 strana ali isplati se pročitati...meni su trebala 4 dana 8)
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|