:: |
Autor |
Poruka |
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Far Cry
- Oficijelni Web Site Igre: Far Cry
- Izdavac: Ubi Soft
- Razvojni Tim: Crytek Studios
- Tip Media I Velicina: DVD (1)
- Zanr: FPS
- Datum Izlaska: 23-Mar-2004
- MultiPlayer: Da
Far Cry je shoter sa odlicnom grafikom,detaljima,lepom pricom,i mozete se lako uzeveti u pricu na ostrvu[kao da ste u nekom filmu] ,i uz to za danasnje vreme nije mnogo zahtevna,ako ste vi igrali ovu igru dali mislite isto sto i ja?Da li je i na vas Far Cry ostavio utisak???
|
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
O da naravno Far Cry je odlicna igra super je
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Fry Cry-pa i nije mi se svideo ,grafika jeste odlicna al mislim da su zas*ali igricu ubacivanjemonih mutanata kasnije (da su bar srazmerno tome ubacili i nova oruzija kojima mozes adekvatno da ih ubijes pa ajd) tako da me je igra jako odusevila do pola a onda jako razocarala tako da mi jee ukupna ocena 5 od 10...
|
|
|
metrocop Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Maj 2006 Poruke: 49
|
|
Killaz je napisao/la sledeće: | Far Cry je shoter sa odlicnom grafikom,detaljima,lepom pricom,i mozete se lako uzeveti u pricu na ostrvu[kao da ste u nekom filmu] ,i uz to za danasnje vreme nije mnogo zahtevna,ako ste vi igrali ovu igru dali mislite isto sto i ja?Da li je i na vas Far Cry ostavio utisak??? |
Ako tebi owa igra nije zahtevna onda sam ja n00b najgori...Sta mislish koje igre se koriste za testiranje grafichkih kartica....pogadjas Far Cry,FEAR i Pray u najvecim sluchajevima....Igra je dosta zahtevna...ali nece vam biti problem jedni ako imate 1g rama, GeForce 7600gt i 2500+...onda ste mirni....ali retko ko ima takvu mashinu...bar ja tako mislim
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Ja samje tada sa athlon 2500+,512mb ram-a i Geforce fx 5200 terao u high detaljima na 1152x864!!!
|
|
|
|
|
|
rade90srbija Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd
|
|
igra je onako, nije me bas odusevila... sto kaze rizmal zas*ali su je sa mutantima... ja mislim da je igra zahtevna jer ja sam je igrao jedva bez seckanja sa 512ram, sempron 2800+ i radeon 9600...
|
|
|
|
|
|
grgam LooDjak
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini
|
|
igra ima super grafiku i radnju al mi je tako glupo sto u igri sudjeluju cudovista ili sta god da jesu oni mutanti . to je upropastilo cijelu igru
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Zaista je cudno da ima ljudi kojima se ne dopada Far Cry Ovo je zaista retkost...
Far Cry je igra koja je obelezila 2004. godinu (kada su igre u pitanju).Pojava mocnog Crytek-ovog engine-a je bukvalno prekretnica u gaming industriji i dan-danas ima igara koje graficki (vizuelno) ne mogu da se porede sa ovom, skoro 3 godine starom, igrom.Prica jeste Si-Fi i ima mutanata ali ja mislim da se oni lepo uklapaju u nju i u celokupan ambijent u igri.Zahtevnost jeste velika, mada sa nekom prosecnom konfiguracijom igra moze super da radi, doduse na slabijim detaljima (cak i tada igra izgleda super).
Killaz je napisao/la sledeće: | Ja samje tada sa athlon 2500+,512mb ram-a i Geforce fx 5200 terao u high detaljima na 1152x864!!! |
Sa ovim ne mogu nikako da se slozim jer je ovako nesto ne moguce.Sa ovom konfiguracijom igra moze da se pokrene na minimalnim detaljima (eventualno da se neka podesavanja malo "podignu").
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
|
|
Ja sam je pokrenuo sa tom konfiguracijom na 1152x864 u high detaljima,samo sam lighting [osvetljenje] drzao na low [ostalo sve high] i normalno je radila
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Killaz je napisao/la sledeće: | Ja sam je pokrenuo sa tom konfiguracijom na 1152x864 u high detaljima,samo sam lighting [osvetljenje] drzao na low [ostalo sve high] i normalno je radila |
Mozda...ali ipak mi sve to deluje nemoguce...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Mr.Stefan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 15
|
|
Odlicna igra,u kojoj su se najbolje pokazali kvaliteti direct x 9.Sve je super dok se ne pojavljuju cudovista.Umesto da su iskoristili prelepe pejzaze do kraja,oni radnju prebacuju u pecine i mracne sume,sto je igru malo unazadilo.Ne znam da li znate,ali u septembru se ocekuje nastavak Far Cry-a-Crysis
|
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Mr.Stefan je napisao/la sledeće: | Odlicna igra,u kojoj su se najbolje pokazali kvaliteti direct x 9.Sve je super dok se ne pojavljuju cudovista.Umesto da su iskoristili prelepe pejzaze do kraja,oni radnju prebacuju u pecine i mracne sume,sto je igru malo unazadilo.Ne znam da li znate,ali u septembru se ocekuje nastavak Far Cry-a-Crysis |
A kakav je taj nastavak.
Imas li kakvih informacija o njemu koji screenshot ili tak nesto neki link mozda
|
|
|
|
|
|
|