www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li vam se ikad desilo da vas doktor izvredja?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prije 2 tjedna idem ja na transfuziju testirati se na bolesti, ulazim u sobu, dvije sestre i doktorica, širom otvorena vrata Rolling Eyes unutra još nekoliko ljudi.
Uzela sestra moju uputnicu i naglas čita: ovdje treba test na hepatitis a, b, c i sifilis! Rolling Eyes Je li ovo trudnička obrada curo? Rolling Eyes Rolling Eyes Evil or Very Mad mislim, je li se to mora pred svima reći Rolling Eyes koja nekultura

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 6:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
prije 2 tjedna idem ja na transfuziju testirati se na bolesti, ulazim u sobu, dvije sestre i doktorica, širom otvorena vrata Rolling Eyes unutra još nekoliko ljudi.
Uzela sestra moju uputnicu i naglas čita: ovdje treba test na hepatitis a, b, c i sifilis! Rolling Eyes Je li ovo trudnička obrada curo? Rolling Eyes Rolling Eyes Evil or Very Mad mislim, je li se to mora pred svima reći Rolling Eyes koja nekultura
Prvo d ati odgovorim za nokat,kad ti nokat uraste tad zse po obicaju skida ceo nokat jer se smatra da je kad je vecc deformisan takav biti i kad se oddsece problematican deo ,pa po pravilu se vadi ceo nokat da bi nov i normalan izrastao...
Sto se tice citanja na glas,to je za njih normalno da citaju na glas jer se oni s time srecu svaki dan(a i to je zdracvstvena ustanova a ne crkva ili ne znam sta ja),a i tu nema sta da se krije,ti se samo testiras to ne mora da znaci i da si zarazena,...
To ti je kao da sad ja idem u apoteku i sapcem na uvo apotekarki da ocu kondome,misliim stvarno si cudna,pa naravno da cu da kazem normalno 1 kutija kondoma zar ne...
Tebi ako se ne svidja kako rade nemoj da ides kod doktora,a malo je cudno da ti se koliko sam zakljucio po prici skoro svaki odlazak kod doktora pretvori u nocnuu moru,e si se zapitala da nije to malo i do tebe...
PA ja sam lezao u bolnici mesec dana i video svadsta i ophodili su se prema meni svakako al ti ga bas pretera....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
Prvo d ati odgovorim za nokat,kad ti nokat uraste tad zse po obicaju skida ceo nokat jer se smatra da je kad je vecc deformisan takav biti i kad se oddsece problematican deo ,pa po pravilu se vadi ceo nokat da bi nov i normalan izrastao...
Sto se tice citanja na glas,to je za njih normalno da citaju na glas jer se oni s time srecu svaki dan(a i to je zdracvstvena ustanova a ne crkva ili ne znam sta ja),a i tu nema sta da se krije,ti se samo testiras to ne mora da znaci i da si zarazena,...
To ti je kao da sad ja idem u apoteku i sapcem na uvo apotekarki da ocu kondome,misliim stvarno si cudna,pa naravno da cu da kazem normalno 1 kutija kondoma zar ne...
Tebi ako se ne svidja kako rade nemoj da ides kod doktora,a malo je cudno da ti se koliko sam zakljucio po prici skoro svaki odlazak kod doktora pretvori u nocnuu moru,e si se zapitala da nije to malo i do tebe...
PA ja sam lezao u bolnici mesec dana i video svadsta i ophodili su se prema meni svakako al ti ga bas pretera....

e sad ga baš ti pretjera! Wink
prvo ako mi trebaju kondomi biram kad ću ući u apoteku, uđem onda kada nema nikoga, a ne kada je milijun ljudi unutra.
Dobro kažeš, odlazak doktoru mi jest noćna mora, još nisam čula da se to nekome sviđa Rolling Eyes Laughing

a to što govore naglas o onome što piše u uputnici ili nalazu smatram vrlo neprofesionalnim.

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e sad ga baš ti pretjera! Wink
prvo ako mi trebaju kondomi biram kad ću ući u apoteku, uđem onda kada nema nikoga, a ne kada je milijun ljudi unutra.
Dobro kažeš, odlazak doktoru mi jest noćna mora, još nisam čula da se to nekome sviđa Rolling Eyes Laughing

a to što govore naglas o onome što piše u uputnici ili nalazu smatram vrlo neprofesionalnim.
prvo ovako za kondome pa kad bi kod mene cekao da nema nuikoga nikad ih ne bi ni uzeo jer 1 apoteka je kod zeleznicke tako da je uvek guzva a druga u MAXi diskontu tako da opet guzva,a i u trazenju kondoma nema nista strasno to je sve normalno,ko da uzimas i svaki drugi lek,jednostavno treba odrasti i tako se treba postaviti.Jer je to sve danas jako normalno.Pa zbog stida da kupe kondome ovi klinci zazto i prae decu...

Da retko ko voli da ide kod lekara al jbg mora se znas kako se kaze ne mozes s njma a ne mozes ni bez njih

A to sto govore na glas je po tebi neprofesionalno al njima nije jer ipak je to zdravstvena ustanova i jednostavno njima je to sve vec vise normalno jer se srecu s takvim zahtevima svaki dan,ato sto si ti malo preosetljiva (kao i svako na svooj problem i privatnost ) to je drugo.Njihova profesionalnost se ne gleda u tome dal pricaju naglas ili tiho vec dal znaju da odrade svoj posao kako treba....

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 7:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvo ovako za kondome pa kad bi kod mene cekao da nema nuikoga nikad ih ne bi ni uzeo jer 1 apoteka je kod zeleznicke tako da je uvek guzva a druga u MAXi diskontu tako da opet guzva,a i u trazenju kondoma nema nista strasno to je sve normalno,ko da uzimas i svaki drugi lek,jednostavno treba odrasti i tako se treba postaviti.Jer je to sve danas jako normalno.Pa zbog stida da kupe kondome ovi klinci zazto i prae decu...

[/quote]

da, ja sam dijete, još nisam odrasla pa me sram Laughing
momče, nije ti baš ugodno kad cura sama kupuje kondome, vama jest, ali nama je malko neugodnije znaš? Rolling Eyes

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, ja sam dijete, još nisam odrasla pa me sram Laughing
momče, nije ti baš ugodno kad cura sama kupuje kondome, vama jest, ali nama je malko neugodnije znaš? Rolling Eyes[/quote]sto pa to je noramlno,ni meni nije u pocetku bilo ugodno al kad sam razmislio :cek to je apoteka,to je kao i svaki drugi lek,lepo je to sto vodim racuna o sebi i drugima(a oni u apoteci ako im je to smesno ko ih je*e jer time pokazuju da su zaostali i nezreli),a i danass je to sve normalno,...
TAko da nema sta da ti bude neugodno bez obzira sto si zensko....uostalom sto onda ne posaljes decka da ih kupuje...i resena stvar(ili u pocetku idi s njim u apoteku dok ne razbijes strah-samo mi sada nemoj reci da je on veca sonja od tebe pa da ih zato ti uzimas)...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo mi sada nemoj reci da je on veca sonja od tebe pa da ih zato ti uzimas)...

ma ne Laughing Laughing Laughing on ih jedini i kupuje Laughing
ja sam ih uzela samo par puta i to tek kad sam 100put pregledala je li ima koga. a šta ću 8)

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 31, 2006 2:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa imala sam slucaj kada sam otisla kod cika doce da mi prepise nesto za prehladu on me je pitao gde izlazim i tako jos svasta po jos nesto a od svih mojih nada da ce mi dati nesto za temperaturu il kasalj otisla sam sa savetima da pijem caj i limun Shocked Shocked Shocked Mr. Green

....tvoja i u dobru i u zlu....

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 31, 2006 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A mene je moj bivsi ginekolog tapsao po guzi ha ha Crno i Zlatno ja sam iz tvog kluba Kluba pehista A kad sam rekla pa dajte me testirajte na klamidiju reko mi je da klamadiju mogu dobiti i ako me netko poljubi u oko aha ha ha !
Rizmale tesko da ti seodlazak doktoru nece pretvorit u nocnu moru jer tesko je naci kvalitetnog i ljubaznog doktora Zapravo gotovo nemoguce a oni koji to i jesu imaju cijenu koju si malo ljuidi moze priustiti

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 31, 2006 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

LaNa83 je napisao/la sledeće:
pa imala sam slucaj kada sam otisla kod cika doce da mi prepise nesto za prehladu on me je pitao gde izlazim i tako jos svasta po jos nesto a od svih mojih nada da ce mi dati nesto za temperaturu il kasalj otisla sam sa savetima da pijem caj i limun Shocked Shocked Shocked Mr. Green

hmmm i meni se to dogodilo prošle godine, došla sam s nateknutim grlom i temperaturom 39, kad tamo neki mladi doktor tek diplomirao kaže da mi antibiotik nije potreban nego da dođem za 3 dana opet da vidi kako će se to razvijati Rolling Eyes Shocked morala sam ga moliti da mi da Klavocin Shocked

bal pod maskama
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam cest posetilac bolnica i drugih zdravstvenih ustanova........i stvarno znaju biti neprijatni........kada sam bila u bolnici zbog bolova u stomaku 3 dana mi nisu postavili dijagnozu a primila sam 25 flasa infuzije i povratila jedno 15 puta......infuziju su mi ubadali jedno 5 puta jer sestra nije imala pojma sve mi je raskrvarila........a injekcije mi ubadaju kao da sam stoka....posle 3 dana su hteli da mi vade slepo crevo i spremili me za operaciju..naterali moju mamu da potpise saglasnost i onda sat vremena pre operacije za svaki slucaj odveli na ultrazvuk i zkljucili da nije u pitanju slepo crevo vec cir na zelucu i propala jetra.... Shocked ...a jetra mi je nastradala jer me nisu poslali na odgovarajuce analize pa nisu na vreme uvideli da imam adeno virus koji je "otisao" na jetru......sve u svemu......uzas.....i jos mi medicinska sestra kaze da me boli stomak jer imam menstrualne bolove-koje ja inace nemam.....i da ne izvoljevam........??????.......... Evil or Very Mad

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 7:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm,da ali neljubazni dr. je bio prema mom detetu gde smo cini mi se najosetljiviji kada su deca u pitanju bili smo kod hirurga ima o je cir na nadlanici i to je moralo da se odstrani (naravno)dete se naravno uplasilo s' obzirom da je tada imao 10 god usplahirao se kada je video da mu se peanom priblizava ruci pa i ja se ne bi osecala prijatno ipak je to bolno kako god.Bila sam pod utiskom i ispricala pedijatru kako smo prosli hahahahah kaze zena ma da znam za njega sta da vam kazem kada je on sam sebi radio hiruski zahvat.Ajoj ne mogu da verujem a mislim kkolega joj je valjda zna a i ne vidim razloga zasto bi zena takvo sto izmisljala

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Da li vam se ikad desilo da vas doktor izvredja? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon