:: |
Najdraže piće: |
1.Votka |
|
31% |
[ 30 ] |
2.Pivo |
|
35% |
[ 33 ] |
3.Bambus |
|
23% |
[ 22 ] |
4.Gemišt |
|
1% |
[ 1 ] |
5.Rakija |
|
2% |
[ 2 ] |
6.Viski |
|
4% |
[ 4 ] |
7.Spricer |
|
2% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 94 |
|
Autor |
Poruka |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
razlicno, ali vecinoma pivo
|
|
|
|
|
|
maconja_no1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 118
|
|
pivare uhhhhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
belo vino
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Sve zavisi od raspoloženja... nekada je to pivo, nekada martini, a ume svoje mesto da nađe i sok (gusti)...
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
ja roljam sta stignem. Grebem se od drugih pa cak i od onih koje prvi put vidim. naroljana sam svaki dan.
|
|
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
ja u zadnje vrijeme jako puno pijem...bilo je puno praznika pa se sve moralo ispostovati. uglavnom pijem samo vikendom i ponekad radnim danima ako sam imala tezak dan pa odem kod drugarice da ubijemo tugu u picu.
pijem vodku sa ledom i limunom i dodam samo malo fante da ne bude previse gorko. popijem punooo...obicno po 6-7 pica ali nikada nisam pijana da ne mogu hodati. uglavnom malo slobodnije plesem i malo vise flertujem sa tipovima oko sebe ali sam uvijek svjesna sta radim.
a kada bas pretjeram, nazovem svog najboljeg druga koji dodje, ubaci me u auto i odveze kuci heheheh pa za to valjda sluze prijatelji
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
Djerma Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Nov 2005 Poruke: 32 Mesto: Beograd
|
|
Kokteli su zakon
|
_________________ Neka vam najlepsi dan u proslosti bude najgori dan u buducnosti... |
|
|
|
|
gordana0 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 9
|
|
|
|
|
superpippo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 19 Feb 2007 Poruke: 7
|
|
red bull-votka
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
pa posto nema ponudjen vermut,onda sam odabrala bambus
|
|
|
saleivana Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 91
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|