:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ne znam koliko točno ima epizoda ali pratim.Nažalost samo jednom nedeljno i točno je da su zaista sve likove poubijali , kao Hamlet , u jednom momentu neće ostati nitko. Osim Tanje Tarner - najveća carica!!
Do kraja prvog serijala, ova je serija prikazivala bukvalno istinit život žene udane za fudbalera.Ne baš svake, ali ne možemo poreći , bar u Engleskoj, da su skoro sve i na kokainu i stalno šopinguju i ručaju na fancy mestima i nose ekskluzivnu odjeću.
Sad serija već prikazuje pomalo..čudan način života.
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Sad su je opet prekunuli kad je najzanimljivije.... Nije fer
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Pa trebalo je da vidimo da li ju je otrovao onim čudom ili je to bio kokain?
Baš nisu fer
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
jedna od boljih serija.i ja sam se bila navukla na nju.zao mi je jer nisam pogledala sve nastavke.mislim da prilicno dobro prikazuje to sto je tema
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Zna li neko zašto se ova serija prekinula prikazivati nedeljom na B92?
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
hm...i mene zanima do kud je stigla u hrvatskoj.nisam gledala zadnje nastavke pa neam pojma sta je bilo i da l ima jos nastavaka???
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Bila je stala na neko vreme.Onda se opet počela prikazivati(u Srbiji) samo nedeljom (mislim oko 13h i repriza oko 01h). Poslednja epizoda koju sam ja gledala je kada novi šef kluba pokuša da otruje Tanju Tarner. I od tad - ništa.
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
serija se reprizno emituje na film plusu svakim radnim danom od 15h
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|