www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

djevojke - sta bi radije
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 6:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mare34 je napisao/la sledeće:
ovo sto devojke govore da bi pre sa iskusnom ribom, samo govori o tome kako u srbiji vlada mrznja devojaka prema momku koji je obican covek, koji nije neka faca, biznismen, mafijas.......
kako da obican student postane iskusan u ovoj zemlji pored takvih devojaka?

zar ti stvarno mislis da je svim devojkama bitno koliko neko ima para?!? ja bih prva spavala radije sa nekom devojkom koja zna sta radi nego sa neki smotankom...i to nema nikakve veze sa parama, statusom i sl...o kakvoj ti tu mrznji govoris...nikako mi nije jasno...

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Mare34
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 07, 2006 11:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
Mare34 je napisao/la sledeće:
ovo sto devojke govore da bi pre sa iskusnom ribom, samo govori o tome kako u srbiji vlada mrznja devojaka prema momku koji je obican covek, koji nije neka faca, biznismen, mafijas.......
kako da obican student postane iskusan u ovoj zemlji pored takvih devojaka?

zar ti stvarno mislis da je svim devojkama bitno koliko neko ima para?!? ja bih prva spavala radije sa nekom devojkom koja zna sta radi nego sa neki smotankom...i to nema nikakve veze sa parama, statusom i sl...o kakvoj ti tu mrznji govoris...nikako mi nije jasno...

naravno da ima, jer u ovoj sponzorskoj srbiji, samo su sponzori isqusni, a obicni studenti cepaju desanku, nego sreca da idem u okolne zemlje, pa sam ucio od isqusnih i vatrenih madjarica i bugarki, a punu slavu sam doziveo kod spanjolki i italijanki.........
jedva cekam da idem na brazilke 8)

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 08, 2006 1:42 am    Naslov poruke: polu iskusan Na vrh strane Na dno strane

Mislim da bi te muskarac,ma koliko iskusan bio,vise zadovoljio nego bilo koja devojka.Ipak kita je kita,a ribe je nemaju

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 2:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mora da sam staromodna, al ja bi izabrala decka. Brzo ce se on naucit.. Wink

Mare34
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 8:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maza- je napisao/la sledeće:

pa momci brze uce od devojaka......

richo
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Mar 2005
Mesto: hej sloveni,jos tu zivi duh nasih djedova,dok za narod srce bije njihovih sinova.zivi zivi duh sla..

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 9:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neiskusni mladic je moj izbor.....potrudila bi se cak jakoooooooo da ga izludim totalno.pali me neiskudnost Twisted Evil

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neiskusnog momka naravno!
naucila bih ga ja vec... Very Happy

snezana22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

momka definitivno....

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 6:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To bi bilo isto kao kada bi pitala muskarce sta bi pre uradili! Imali sex sa iskusnim muskarcem ili sa neiskusnom devojkom. Mislim da ti je pitanje vrlo glupo i da si ti nastrana!

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mhmmmmm neiskusan dechko!!
da ga izludim i da stalno trazi josh!

kao ovog shto izludjujem Wink

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maza- je napisao/la sledeće:

Isto to...Ipak dečko je DEČKO Smile

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno iskusna devojka! Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> djevojke - sta bi radije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon