:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Mare34 je napisao/la sledeće: | ovo sto devojke govore da bi pre sa iskusnom ribom, samo govori o tome kako u srbiji vlada mrznja devojaka prema momku koji je obican covek, koji nije neka faca, biznismen, mafijas.......
kako da obican student postane iskusan u ovoj zemlji pored takvih devojaka? |
zar ti stvarno mislis da je svim devojkama bitno koliko neko ima para?!? ja bih prva spavala radije sa nekom devojkom koja zna sta radi nego sa neki smotankom...i to nema nikakve veze sa parama, statusom i sl...o kakvoj ti tu mrznji govoris...nikako mi nije jasno...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Mare34 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 125 Mesto: Beograd
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | Mare34 je napisao/la sledeće: | ovo sto devojke govore da bi pre sa iskusnom ribom, samo govori o tome kako u srbiji vlada mrznja devojaka prema momku koji je obican covek, koji nije neka faca, biznismen, mafijas.......
kako da obican student postane iskusan u ovoj zemlji pored takvih devojaka? |
zar ti stvarno mislis da je svim devojkama bitno koliko neko ima para?!? ja bih prva spavala radije sa nekom devojkom koja zna sta radi nego sa neki smotankom...i to nema nikakve veze sa parama, statusom i sl...o kakvoj ti tu mrznji govoris...nikako mi nije jasno... |
naravno da ima, jer u ovoj sponzorskoj srbiji, samo su sponzori isqusni, a obicni studenti cepaju desanku, nego sreca da idem u okolne zemlje, pa sam ucio od isqusnih i vatrenih madjarica i bugarki, a punu slavu sam doziveo kod spanjolki i italijanki.........
jedva cekam da idem na brazilke 8)
|
_________________ Don't worry, be happy. |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
Mislim da bi te muskarac,ma koliko iskusan bio,vise zadovoljio nego bilo koja devojka.Ipak kita je kita,a ribe je nemaju
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Mora da sam staromodna, al ja bi izabrala decka. Brzo ce se on naucit..
|
|
|
Mare34 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 125 Mesto: Beograd
|
|
maza- je napisao/la sledeće: | Mora da sam staromodna, al ja bi izabrala decka. Brzo ce se on naucit.. |
pa momci brze uce od devojaka......
|
_________________ Don't worry, be happy. |
|
|
|
|
richo Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 105 Mesto: hej sloveni,jos tu zivi duh nasih djedova,dok za narod srce bije njihovih sinova.zivi zivi duh sla..
|
|
neiskusni mladic je moj izbor.....potrudila bi se cak jakoooooooo da ga izludim totalno.pali me neiskudnost
|
_________________ hot |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
neiskusnog momka naravno!
naucila bih ga ja vec...
|
|
|
|
|
|
snezana22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 45
|
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
To bi bilo isto kao kada bi pitala muskarce sta bi pre uradili! Imali sex sa iskusnim muskarcem ili sa neiskusnom devojkom. Mislim da ti je pitanje vrlo glupo i da si ti nastrana!
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
mhmmmmm neiskusan dechko!!
da ga izludim i da stalno trazi josh!
kao ovog shto izludjujem
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
maza- je napisao/la sledeće: | Mora da sam staromodna, al ja bi izabrala decka. Brzo ce se on naucit.. |
Isto to...Ipak dečko je DEČKO
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
definitivno iskusna devojka!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|