:: |
Autor |
Poruka |
mc dralje Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 374 Mesto: podgorica cg
|
|
naravno da ce se vraditi u vrh i evropske a samim tim i svetske kosarke...
volio bih da se odigra mec srbije vs crna gora ali ne znam za koga bih navijao...
|
_________________ nismo zgodni al smo nezgodni |
|
|
|
|
minjoza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 31 Mesto: Beograd
|
|
dok nam je bilo katastrofalno stanje u zemlji, dok smo jadno ziveli i kada nam je bilo zabranjeno da igde nastupamo tada smo pobedjivali, borili se i bili na tronu,ali tada su igraci igrali za svoju zemlju i narod. sada kada malo bolje zivimo igraci igraju samo za svoj dzep, a ne za narod.
ja se samo nadam da ne treba da se vrate 90-e da bi igraci poceli da igraju za sve nas a ne samo za sebe!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Cisto sumnjam u skoru oporavak,ali videcemo kroz nekoliko godina...
|
|
|
|
|
|
zigiman47 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 90
|
|
Ako sve bude kako treba u Spaniji smo na postolju sledece godine,,,
|
|
|
|
|
|
Lane25 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145
|
|
pa ako se odazovu oni koji igraju srcem kao ranije generacije uz nove ljude u kosarkaskom savezu,mozemo...
|
|
|
|
|
|
jura_vz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 65
|
|
mislim da hoce
|
_________________ jurch |
|
|
|
|
teodoramala Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833
|
|
tesko pitanje...mozemo...imamo dobar podmladak...dobar trener i nekoliko takmicenja za sticanje iskustva i eto nas opet pri vrhu...ja sam optimista!!!!
|
|
|
|
|
|
zeenmc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 186 Mesto: Beograd
|
|
hoce ako se bude promenio strucni stab tj celni ljudi nase kosarke,krstic nije hteo da igra u japanu jer su mu pretili porodici, inace predsednik kks -a je politicar iz ds-a ,inace predsednik opstine panecvo
"J*bem ti glupu politiku,sve ce unistiti"
|
|
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
e pa sed je red i na hrvatsku
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Ne znam sta da mislim.Neki teze povredjeni(Krstic,Stojakovic),nekima su vazni licni interesi i minutaza(Radmanovic),neke ne bi ni trebalo pozivati(Jaric - tezak folirant,lencuga,veliki talenat i nista vise;ne treba zaboraviti njegove bezobrazluke sa EP 2005.,sebicnost),za neke se ne zna da li ce igrati uopste(Gurovic).Ne znam,bre,stvarno.Mogli bi da budemo bez problema prvi na EP u Spaniji,jer jos uvek imamo najbolje igrace u Evropi(iako rezultati govore drugacije),ali kakvi smo pobednicko postolje moze za nas da ostane samo naucna fantastika.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Decko iz Bolivije Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Feb 2007 Poruke: 59
|
|
naravno ja verujem u nase kosarkase
|
|
|
|
|
|
Net Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 45 Mesto: Novi Sad
|
|
Kada bi stavili Dudu Ivkovica za selektora, a odazvali se Stojakovic, Krstic, Milojevic, Jaric, Vujanic i kada bi jos doslo Gurovic i Bodiroga koji su se oprostili od reprezentacije. Stigli bi do finala 100%
|
_________________ Nema cekanja na carini u stranu se gleda
kroz terminal bez problema
roba ide preko reda do skladista od luke
brzi prevoz ispod ruke
bez ikakve provere
svuda imamo ljude |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|