:: |
Autor |
Poruka |
sasaklaric Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 211 Mesto: rijeka
|
|
brate mili 9 godina razlike je previše.
meni je prva stvar prošla kroz glavu kako toj curi nešto fali. kani je se!
traži nešto svog uzrasta i svojih interesnih sfera.
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
slusaj savjete budi ono sto jesi Zene vole paznju vole da se sjetis budi takav i daleko ces dogurati Ne slusaj budalaste savjete tipa sta ce ti toliko starija ljubav nebira godine Ti si jos jako mlad i moras svasta jos proziviti uzivaj u onom sto ti zivot pruza i ne opterecuj se previse Dok traje daj sve od sebe a ako potraje- Bravo!!!!
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
majstore samo opusteno,ne glumi frajera i tome slicno,ponasaj se prirodno,kao i sa svakom drugom.Cim si ti nju skratio znaci da joj se dopadas takav kakav si.Svaka cast
p.s. Jel ona zna za razliku u godinama
|
|
|
|
|
|
MakedonecSk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 45
|
|
Da dzonise zna za razliku godina. ali da pojasnim onima sto nisu shvatili ja i ona smo poceli da se zabavljamo pre nego sto smo saznali jedno za drugo godine.
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
pa jel se ista promenilo od kada je saznala za tvoje god?
|
|
|
|
|
|
sloba18 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 157 Mesto: Faraway
|
|
MakedonecSk je napisao/la sledeće: | Ja imam 18 godina i treba mi savet jer imam jedan problem upoznao sam curu 9 godina stariju sad za sad smo u vezi ali neznam kolko ce to trajati. Pa vas molim drugovi starii kazite daj te mi neki savet dal mogu nekako da je zadrzim za duze vreme da bude samnom. |
ako budes dobar u krevetu naravno da ces je zadrzati!
Reci dali ti je neko dao bolji savet???
|
|
|
iiivan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 136 Mesto: Beograd
|
|
opusti se nista nije vecno
|
|
|
|
|
|
Vlado kosarkas 3 point shooter
|
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 1630 Mesto: Podgorica
|
|
najbolje da nadjes neku tvojih godina,ta veza nece dugo trajati
|
|
|
|
|
|
rwieser@htnet-dsl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 46
|
|
sve zavisi kako je tebi i ako ti je dobro neslusaj nikoga nego se potrudi da je zadrzis ali ako je cura stvarno kvalitetna znas sta star koka dobra juha
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
nije znala koliko imas god?
ajd sad nije ni bitno.
sta bude bice.samo polako. nemoj da srljas (jer se srlja samo u propast,brale)
ne postoji carobni recept za "zadrzavanje" tako da.. do the best you can. to bi trebalo biti dovoljno.
|
|
|
|
|
|
vlado smeker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184
|
|
Brate, moj savet jeste, nemoj da srljas..... Budi hladne glave, dobro skontaj sta je u igri..... Skonataj sta zelis, koji su ti planovi.... Ona je verovatno vec izivljena devojka, spremna mozda i za brak, ne daj da te to navuce.... Ti - pa ti imas samo 18 godina, pred tobom je zivottttttt.....
Znaci - zabavljaj se, uzivaj u njoj, sigurno ti se uno svidja..... Uzivaj u sex-u, ako joj to ne ponudis, propao si...... A vreme ce pokazati sta ce tu biti, nemoj samo da se zaljubis jer tada neces znati sta radis.... Uzivaj!!! Budi samo opuste!!!! I jos jednom, svaka cast na "ulovu"....... Nemam reci!!!!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
dejoni Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1376 Mesto: Nis
|
|
uh...meni samo nije jasno sta te je k njoj privuklo bilo bi dobro kad bi shvatio da to nije za tebe, ali ako vec zelis s njom onda moras biti ''ozbiljniji'' valjda bi bilo potrebno da imate ista interesovanja.. da ste na istom intelektualnom i seksualnom nivou... dakle sve ono sto je potrebno za odrzanje bilo koje veze - bez obzira na godine.
|
_________________ Ako zivis danas, svako ''juche'' je samo san, a svako ''sutra'' vizija nade...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|