:: |
Koju je najbolji superpopularni roman kojeg ste procitali? |
Alkemicar |
|
12% |
[ 9 ] |
Jedan od Harry Potter-a |
|
12% |
[ 9 ] |
Gospodar Prstenova |
|
21% |
[ 15 ] |
Mali Princ |
|
11% |
[ 8 ] |
Da Vincijev Kod |
|
27% |
[ 19 ] |
Jedna koja nije navedena (ime navedeno u postu) |
|
14% |
[ 10 ] |
|
Ukupno glasova : 70 |
|
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
ma definitivno mi je najbolji harry potter.to mi je fakat jedna od najzanimljivijih knjiga koje sam procitala, filmovi su mi takodjer super al se ne mogu usporedit s citanjem knjige.
alkemicar - super knjiga, gospodar prstenova - uopce mi nije zanimljiv, cak mi ni film nije bio nesto dobar, a knjige su tako dosadne da se nisam mogla prisilit da procitam vise od 50 str., mali princ - super al pomalo djecija, da vincijev kod - nisam citala al budem
|
|
|
ralfy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 63
|
|
da Vincijev kod je dobar zato sto je pokrenuo mnoga pitanja... Ko zna sta sve krije katolicka crkva....
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Mozda nije toliko poznata ali je sooper:HARUKI MURAKAMI-Juzno od granice,zapadno od sunca i Megi O'Farel-kada si otisao
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|