:: |
Koliko pruzate vojlenoj osobi? |
1)Koliko mogu |
|
31% |
[ 16 ] |
2)Trudim se sto vise je moguce |
|
68% |
[ 35 ] |
|
Ukupno glasova : 51 |
|
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Retko sada ali postoji, imala sam decka koji je bio romantican, veliki emotivac i to je zaista, prelepo
|
|
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
Mislim da romantika kao sama nije izumrla, postoji i postojat ce dok god postoje romanticni ljudi. A ako na ovom sajtu ima bar jos jedna jedina romantična osoba osim mene, a vidjela sam da ima, kako onda mozemo pricati da je umrla?!!
To je kao jezik. On izumre kad njegov pretposljednji govornik umre, jer posljednji nece imati s kime razgovarati.
Ali dok god ima cetvero, petero (a ima i puno vise) ljudi koji su se izjasnili romanticarima, i to samo na ovom sajtu, onda romantika itekako zivi i dise!
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
PEPPO Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...

|
|
Dosta slabije nego prije ali postoji
ipak mislim kad covjek voli da je romantican
nije vazno koje je doba
|
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
ja licno obozavom romantiku a i moj dragi takodje
|
|
 |
nektarinica Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum

|
|
Ja mislim da je jos uvek zova,ali retko gde....
Srecom,kod mog dragog i mene je i te kako ziva i 'primenjena' ....
|

|
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja sam nepopravljivi romantik, tako da kod mene postoji
|
|
|
|
|
 |
Shelle_89 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 3

|
|
eeeee.......i ja sam....
|
|
|
|
|
 |
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305

|
|
Devojka me zove romansijeru moj nadam se da to znaci da sam romanticna osoba jer se zaista trudim da to budem,cak joj i pisam saljem na kucnu adresu
|
|
|
|
|
 |
black_panthera Iskusni član

|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761

|
|
postoji romantika ako ti je do nekoga stalo i ako se zelis truditi
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Volin romantiku i romantična san osoba....volin kad mi dečko pokloni ružu i kad me ljubi dugo s osjećajem, kad mi šapće lipe stvari, i kad me mazi...ne padan na kola nit na motore....jer ipak svaki dečko ima u sebi neki dio romantike, a auto koji vozi ili ne NE određuju jel romantičan ili ne 8)
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Živa je, naravno ne kao prije...I ne mora bit sa violinama i cvijećem, dovoljno je par lijepih riječi i to je to!
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Naravno da jeste, svi smo mi romanticne duse, samo sto to neko pokazujem neko ne, ali u svakom slucaju svi se obradujemo romantici.... za nekoga je to setnja pored reke, gledanje ljubavnih filmova, pijuckanje crnog vina, saputanje s dragom osobom...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|