www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tudje te sunce nece grejati kao ovo ovde
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~
::  
Autor Poruka
Amerigo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Feb 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pitanje je malo nezgodno. moze biti bolje a moze biti i puno gore u domovini, nazalost.

mali_kreten
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2006
Mesto: pancevo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmmm....U Potpunosti se slazem sa wama ...

Sekazauvek
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 6:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svuda je sijalo sunce po celom svetu a sada vise ne!!! Zasto? zato sto

1. Srbija je siromasna (celi balkan)
2. Druge zemlje sveta (amerika,kanada,npr) se radi puno ali za malu satnicu

whitesnake1710
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Okt 2006
Mesto: Limasol

cyprus.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 7:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tacno Tako. Evo ovde sunce przi ko ludo!!! Mr. Green

OK. Salu na stranu. Tacno je, jer gde god da odes i ma koliko da ti je bolji zivot negde druge, uvek ces biti stranac Exclamation

tv
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 8:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

istina... domovina je domovina... nista je ne moze zamjeniti... to je sigurno

PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 3:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posto se zemlja zagrijava i sunce postaje jace
mislim da ce nas u dijaspori dobro grijati sunce

g_bmw_m3
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 20 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 3:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DA, Domovina je Domovina ali sta mi je pruzila ova zemlja, Domovina nikad nije! Vise mi brine ova zemlja ovde nego Domovina! Deciji dodatak nisu hteli da mi daju, a ova ovde Domovina mi daje svakkog meseca 100 eura! Wink

Sad Vi vidite gde je bolje! Tamo imam drugare i nase ljude ali nemojte da se varate....i ovde ima Nasih i plus svake godine ili dva put godisnje ljudi idu u Grckoj na moru ili u Spaniji!

Automobilski (BMW i Porsche) FANATIK!

Zoka74
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Dec 2006
Mesto: Offenbach

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemoze!!!Samo te svoje moze opustiti do maksimuma.

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 18, 2008 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tacno je... Ali ipak mi koji nismo pod "nashim" suncem, smo sami odlucili da nismo tu... Iako su nas roditelji odveli ipak je i nasa odgovornost ako se nismo vratili da bi osetili nashe sunce u nashoj zemlji... Zbog toga, ako nam se ne svidja, vratimo se... Ja cu to i uraditi Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~ -> Tudje te sunce nece grejati kao ovo ovde Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon