:: |
Autor |
Poruka |
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
Ovako.Ima problem.Hocu da upisem fax na kom se uce racunari.E sad,jedino dobro mesto gde mogu je etf.Kvaka je u tome sto i super ucenici tamo ne prolaze godinu u roku i prosek je 7-8god. studiranja.Da li je stvarno to toliko tesko ili prosto mrzi ljude da uce?
[Edit by ***Srna***: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
I mnogo mi je bitno da mi kazete da li je ogromna razlika izmedju softverskog inzinjeringa i odseka za računarsku tehniku i informatiku?I koji je smer bolji?
|
|
|
|
|
|
Mjesecarka Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...
|
|
Zanima me da li neko moze da mi kaze kako tacno izgleda prijemni na anglistiku u NS? Znam iz cega se sve sastoji, i tako to, zanima me samo kakvi su zadaci iz knjizevnosti i Britanske kulture? Sta ja tu tacno treba da znam? I ako neko ima zadatke od pre...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Mene zanima Zurnalistika,tj. koji su predmeti,opis nekog ko mozda to studira zato sto ja nameravam ali nisam bas obavestena...hvala unapred!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
bojke85e Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 73 Mesto: Београд
|
|
Занима ме да ли неко има књиге за Економику предузећа у хотелијерству за вишу хотелијерску школу(тачније треба ми нека збирка) аутор је Драган Николић,то ми је и профа
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|