:: |
Autor |
Poruka |
mrbakero Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Dec 2004 Poruke: 330 Mesto: Beograd
|
|
treba mi Vanja Zelenovski - Decembar ako moze neko da postavi
Hvalaa!!
[Edit by NenadS: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
_________________ Love Don T Let Me Go !!!! |
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Jedna članica nam je već tražila tu pesmu, ali mi nismo uspeli da je pronađemo, tako da samo mogu reći da semalo strpite, čim bude obavestićemo vas o tome.
|
|
|
|
|
|
mrbakero Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Dec 2004 Poruke: 330 Mesto: Beograd
|
|
ok hvala puno
najbolji kao i uvek!!!!!
|
_________________ Love Don T Let Me Go !!!! |
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
mrbakero je napisao/la sledeće: | treba mi Vanja Zelenovski - Decembar ako moze neko da postavi
Hvalaa!!
[Edit by NenadS: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.] |
Vidim da ovde nije stigao odgovor o trazenoj pesmi onomad, ali zato cemo to da ispostujemo sada da bismo ovu tvoju temu malo osvezili i podsetili te da ovde i dalje mozes traziti pesme koje zelis a nemas.
Dakle, izvoli Vanja Zelenski - "Decembar"!
Pozdrav!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|