www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Odlazak u sex shop
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bio sam i cini mi se da nista posebno ni nema

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 1:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bio i ima svasta al sto kaze devojka npr ves je jeftiniji po prodavnicama,zavisi sta trazis,....

....tvoj i u dobru i u zlu....

*~*Dixy*~*
~ToRqUe~
~ToRqUe~

Godine: 43

Datum registracije: 28 Okt 2006
Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 4:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta vas zanima da vam posaljem.... Laughing Laughing Laughing

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dixy_24 je napisao/la sledeće:
kako to mislis,da ne radis ti mozda u SS-u? Wink

....tvoj i u dobru i u zlu....

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 12:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
Dixy_24 je napisao/la sledeće:
kako to mislis,da ne radis ti mozda u SS-u? Wink

Dobro jutro. Very Happy

Dakle, napisah vec da sam bio. Pre neki dan sam ponovo navratio. Proveo sam sat vremena preturajuci po silnim rafovima. I na kraju... Na kraju sam opet izasao. Razz
Za vreme posete sam se nekoliko puta posteno nasmejao. Najsimpaticnije su mi bile "Pussys" Laughing Svakakve...

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Datum registracije: 20 Jun 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 6:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma bili smo rizmal i ja par puta...sto kaze Baraba ima svasta Smile Smile Smile....ja bih tamo ostala ceo dan dok ne vidim sta sve ljudski mozak nije izmislio al sto se tice vesa bar ovde u bgdu nemaju bas neki izbor sem onih catsuita Embarassed Embarassed Embarassed

....tvoja i u dobru i u zlu....

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bio sam jednom.Uopste mi nije bilo nesto kao neprijatno.Samo sam razgledao i izasao

Stark
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 09 Apr 2006
Mesto: paradise

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 12:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam bio sa najboljom ortakinjom u sex shopu jer je kupovala decku poklon pa je bilo sram sama da ide...totalno je opusteno,prodavci su sasvim normalni(2 starije zene) i nije nista blamno....ja sam cak za 18ti rodj dobio poklon iz sexy shopa xexexe

ralfy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 2:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U Becu Sexy shop je ogroman i vrlo povoljan. Sto je najbitnije ima tamo stvari za koje ste mislili da ne postoje Shocked

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bila sam i to sa dva druga. Hm, sad kad se setim, bog te pita sta je onda ta teta pomislila kad je videla nas troje kako uzlimo buahaha Twisted Evil
Nije mi bilo neprijatno, cak naprotiv. Hehe, ali kada vidim da se prodavac ili prodavacica zbuni..e to me bas zabavlja..hehe Wink

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 22, 2007 8:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dva puta sa društvom, da se zezamo i izmišljavamo svašta. Drugi put su nas isterali Mr. Green Mr. Green hahahha

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 27, 2008 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bejah pre 4 dana. Otvaralo se neshto nanovo.
Chudo, sa svim sajber programom. Bile su i "filmske glumice" - dive svog zanata. Jes.
Bilo mi je zabavno posmatrati sve "leshinare" koje kao nishta ne interesuje, prolaze i tako i tako, a ovamo je svako od navedenih imao digitalni foto-aparat. Mislim, "sluchajno" je svaki imao kod sebe. Rolling Eyes Laughing
Elem, sve je spejsi i spajsi bilo. Juche navratih, chisto da se informishem bez guzhve, kad tamo - pustinja. Jedna prodavachica koja je turpijala veshtachke nokte, sedeci na previshe za nju visokoj barskoj stolici, istovremeno gledajuci nekakvu sapunicu na TVu.
A spravice u Shopu? Paaaaa..., vec sve vidjeno - nisu me iznenadili. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Odlazak u sex shop Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon