:: |
Autor |
Poruka |
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Pa, ne mislim da ima nešto puno istine u tome... Naravno, može da se desi, i ima takvih muškaraca, ali to nije presudno...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ja se ne slazem bas nesto s tim a nisam jos upoznala takve
|
|
|
|
|
|
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....
|
|
To su samo slucajnosti koje se dogadjaju!
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
|
|
|
mima__ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 1089 Mesto: Innsbruck/Niš
|
|
ALEEX je napisao/la sledeće: | To su samo slucajnosti koje se dogadjaju! |
Slazem se... Nisam o tome razmisljala, ali kada razmislim sada
nisam imala decka koji je slican mom ocu...
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Ne verujem u to, mislim da su sve podudarnosti slucajne
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
nektarinica je napisao/la sledeće: | Ja mislim da je to podsvesno.Mozda on ne 'trazi' takvu devojku,ali ocekuje od nje da u odredjenim situacijama postupi kao sto bi njegova majka postupila i kao sto je postupala!
Mozda on to ne kaze naglas i nije toga svestan,ali recimo da mu je to jedino logicno i ispravno jer je to ono sto je gledao u svojoj kuci. |
Imas pravo. I muz i zena [momak i devojka] imaju navike stecene u razlicitim kucama.
|
|
|
Destiny_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 28
|
|
Citala sam da je to i dokazano u psihologiji. Ne vazi samo za muskarce vec i za zene. Uvijek biraju partnera, nesvjesno prema roditelju suprotnog pola. Kad sam malo razmisljala o nekim primjerima iz mog okruzenja vidjela sam da ima dosta takvih primjera...
|
|
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Destiny_ je napisao/la sledeće: | Citala sam da je to i dokazano u psihologiji. Ne vazi samo za muskarce vec i za zene. Uvijek biraju partnera, nesvjesno prema roditelju suprotnog pola. Kad sam malo razmisljala o nekim primjerima iz mog okruzenja vidjela sam da ima dosta takvih primjera... |
Da,to vazi i za zene....
|
|
|
teac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
Desava se ako je u pitanju mamin sin ili neko ko je suvise vezan za mamicu, ali ako ima los odnos sa njom onda trazi njenu suprotnost
|
|
|
|
|
|
la_descarada Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204
|
|
jao sto mene to nervira...kad god nesto kazem svom decku recimo za svoju kosu on mi kaze moja mama koristi tu i tu farbu ...ili moja mama misli da... blablabla...ali izboricu se ja sa tim..
a primetila sam da sam skroz nesvesno izabrala partnera slicnom svome ocu!
|
|
|
|
|
|
ana.n Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251
|
|
Pa mislim da muskarci traze ili zenu koja je ista kao njihova majka ili traze potpunu suprotnost. Sredine nema
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
e to je u 99%slucajeva tacno
|
|
|
|