:: |
Autor |
Poruka |
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
Sta vi mislite?
Ja mislim da je carbon dizajniran previse arcade style. Grafika mi se ne svidja, izgleda previse plasticno. Moj pc moze da radi na max resoluciji sa af i aa enabled jer imam 7900GT, ali ipak mislim da most wanted izgleda bolje. Carbon ima dosta novih auta, ali ipak nije toliko lep visualno kao most wanted.
p.s. Drift je katastrofa u carbon.
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Pa neznam sta bi rekao Carbon je dobar.
Ali i Most Wanted je dobar takodjer.
Ali Carbon je ipak noviji i meni se malo ali samo malo vishe svidja
|
|
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Svidja mi se carbon i ne bih se slozio sa tobom da je drift katastrofa. Glas dajem carbonu...
|
|
|
Dread Lord Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 378 Mesto: Novi Sad
|
|
Carbon je za nijansu bolji
|
|
|
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
Ja glas dajem Most Wanted-u za sada, dok ne posvetim vise vremena Carbonu.
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Hmm...Nisam dovoljno igrao Carbon tako da jos uvek ne mogu da dam neku konacnu ocenu...Za sada vise mi se svidja Most Wanted ali mirise mi da ce ovo biti mrtva trka...Videcemo...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pa evo ja sam je napokon nabavio i mogu vam reci mnogo je laksa od most wanteda.Za nijansu bolje izgleda graficki al je zato mnogo zahtevnija.I ima mnogo vise automobila sto je 1 veliki +.A i svidja mi se sto sam mogu da pravim spojlere.
ocene
Carbon most wanted
zahtevnost - +
broj automobila + -
grafika + -
tjuning + -
realnost* - +
*-i jedan i drugi nastavak su tipicne arkade s tim sto mi je most wanted malo reaalniji cini mi se....
Sve u svemu i MW i C su iste igrice sao sto je u C fakticki malo unapredjen MW.Znaci nema nista novo osim velikog broja automobila........I da u C se manuelni menjac (posto ja igram samo s manuelnim) totalno glupo ponasa dok je to mnogo bolje bilo odradjeno u MW...
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
I meni se sviđa što se spojleri mogu podešavati, ima zanimljivih stvari, ali je malo prelagana možda, super je trka niz planinu, drift je dobar ali malo prezahtjevan.
Volio bi da ima malo i trka po danu, kao i most wanted, policija mi je glupa totalno jer samo mene juri pored svih i tipično za ovu igru je da koliko god dobro vozio nikad ne možeš biti predaleko od protivnika.
Najviše volim trku kad se mjeri brzina na pojedinim djelovima. mnoštvo auta je veliki plus, jedino mi nedostaje staro dobro uređivanje gepeka sa mjuzom i drugim stvarčicama...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
boban11 je napisao/la sledeće: | I meni se sviđa što se spojleri mogu podešavati, ima zanimljivih stvari, ali je malo prelagana možda, super je trka niz planinu, drift je dobar ali malo prezahtjevan.
Volio bi da ima malo i trka po danu, kao i most wanted, policija mi je glupa totalno jer samo mene juri pored svih i tipično za ovu igru je da koliko god dobro vozio nikad ne možeš biti predaleko od protivnika.
Najviše volim trku kad se mjeri brzina na pojedinim djelovima. mnoštvo auta je veliki plus, jedino mi nedostaje staro dobro uređivanje gepeka sa mjuzom i drugim stvarčicama... | mani najvise u svvim novijim serijalima fali to sto visse nema kamera(pogled) iz automobila,sto nema slika i video snimaka automobila sto je bilo u prvim NFS-ovima.....
|
|
|
mire007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Dec 2006 Poruke: 5 Mesto: novi sad
|
|
Ma kakav carbon most wanted je zakon.
Most wanted ima neku logicnu temu i cilj. 8)
|
_________________ zivot je kratak zato ga zivi brzo |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
mire007 je napisao/la sledeće: | Ma kakav carbon most wanted je zakon.
Most wanted ima neku logicnu temu i cilj. 8) |
Pa dobro...Nije da Carbon nema sve to ali u MW-u je to znatno bolje uradjeno...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
$dzoni$ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 134 Mesto: Beograd
|
|
Carbon je mnogo bolje uradjen.Istina je da je grafika u MW bolja ali po meni bolji je CARBON.
|
|
|
|
|
|
|