www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jesu li sve devojke kucke?
Strana 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 4:13 pm    Naslov poruke: Jesu li sve devojke kucke? Na vrh strane Na dno strane

Nedavno sam upoznala decka koga je pre malo vise od pola godine ostavila devojka nakon 4 ipo godina veze. Od tada on ne zeli vezu i tvrdi da su sve devojke kucke.
Da li i vi tako mislite? Jesmo li ili ne bas sve kucke?

Mladen 7
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Koprivnica

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma niste, da nemamo vas svijet bi bio ružniji

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisu bas sve devojke kucke ima i onih koje su dobre ali njih je jaaaaaaaako malo. velika vecina devojaka ulazi u vezu da bi imala nekog da zaj***va. Kada im taj dosadi onda ga jednostavno sutnu.

Zivojin Misic
Vojvoda
Vojvoda

Datum registracije: 04 Sep 2005
Mesto: Србија(Београд)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 7:15 pm    Naslov poruke: Re: Jesu li sve devojke kucke? Na vrh strane Na dno strane

Gertruda je napisao/la sledeće:
Nedavno sam upoznala decka koga je pre malo vise od pola godine ostavila devojka nakon 4 ipo godina veze. Od tada on ne zeli vezu i tvrdi da su sve devojke kucke.

Glupost cista. Jednostavno lik ima trenutnu traumu od zenskog sveta. I ja sam razmisljao jedan kratak period tako, kad me je skenjala jedna devojka... Posle nekog vremena razmisljanja shvatis da gresis.

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 8:02 pm    Naslov poruke: Re: Jesu li sve devojke kucke? Na vrh strane Na dno strane

d-moll je napisao/la sledeće:
Gertruda je napisao/la sledeće:

Glupost cista. Jednostavno lik ima trenutnu traumu od zenskog sveta. I ja sam razmisljao jedan kratak period tako, kad me je skenjala jedna devojka... Posle nekog vremena razmisljanja shvatis da gresis.

Kad mene povrijedi neki muškarac ja kratko vrijeme mrzim cijeli muški rod Laughing

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Zivojin Misic
Vojvoda
Vojvoda

Datum registracije: 04 Sep 2005
Mesto: Србија(Београд)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 8:07 pm    Naslov poruke: Re: Jesu li sve devojke kucke? Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
Kad mene povrijedi neki muškarac ja kratko vrijeme mrzim cijeli muški rod Laughing

Slazemo se u potpunosti Smile

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 1:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u vecini slucajeva jesu mada ima izuzetaka koje nisu,ko npr moja LAna...

....tvoj i u dobru i u zlu....

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 9:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:

a da te strašno povrijedi ili prevari vjerojatno bi i za nju mislio da je kučka!

Ja sam imala predivnog prelijepog savršenog dečka pune dvije godine, mislila sam o njemu sve najbolje dok me nije povrijedio.

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 10:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
rizmal je napisao/la sledeće:

a da te strašno povrijedi ili prevari vjerojatno bi i za nju mislio da je kučka!

Ja sam imala predivnog prelijepog savršenog dečka pune dvije godine, mislila sam o njemu sve najbolje dok me nije povrijedio.
pa sada zavisi,....
Ako sam ja kriv za o sto ce da me povredi i ostavi onda n bi bila kucka,a drugo ko kaze da i mi nismo ispadali kucke i kerovi ka svojim partnerima????....
Naravno moze i ona mene da ostavi a i ja nju,al zavisi zbog cega je doslo do raskida,....dal je neko nekog prevario ili slicno,....u tom slucaju ce biti kucka ili ja ker/kreten...
tako da to je to ne mora covek da misli za svakog da je kucka/kreten ako dodje do raskida,bitno je na koji je nacin doslo do raskida,...a ima onih devojaka i momaka koji su kreteni/kucke dok smo jos s njma u vezi al mi to zbog ljubavi i subjektivnosti ne vidimo ,....

....tvoj i u dobru i u zlu....

vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da su drugacije ne bi ih voleli.

djomlapa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Okt 2004
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 2:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisu bas sveeee

PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisu, onda bi trebali uvrjedit sestru rodice i sl.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Jesu li sve devojke kucke? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  sledeća
Strana 1 od 15

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon