:: |
Autor |
Poruka |
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Hajde te da pricamo o ovoj lepsoj strani programiranja, ako se to uopste u baznom obliku moze time nazvati.Znaci ovako.Ovo ce biti tema da razmanimo nasa iskustva.Neka se jave i pocetnici koji i dalje nesto budjze u FrotPage-u al prevashodno nas interesuje"goli" kod.
Evo mogao bi ja da pocnem:
Pitanje se odnosi za poznavaoce Jave.Kako da napravim java skript koji radi sledece:Na ekranu ti se nakon ulaska na adresu na netu pali loading page ili samo skala, dok se u pozadinu ucitva sajt, kada se zavrsi ucitavanje, loading nestaje.Znam nesto slicno za Flash varijantu, al ovo bi mi bas trebalo.
PS:Ako nemozete da napisete kod, dajte mi link bar do nekog site-a na kome ova pomenuta stvar radi...
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
|
|
|
|
|
|
Setao sam po netu i trazio program za ovaj moj problem i jedino sam nasao neki program koji se zova Progress bar i sastoji se od jar fajla i objasnjenja kako on da se pozove iz HTML okruzenja, al to neradi(ili ja neznam nesto da nastelujem).Cuo sam da ima DHTML kod za to, pa ako ga neko zna neka ga okaci ovde.
Hvala
|
|
|
|
|
|
Pojavio se skorije sajt koji je pravo otkrovelje na Internetu.naime radi se o sajtu sa nekoliko 100 hiljada skripti, raznoraznih programa, primera i knjiga, a sve to za Javu, PHP, HTML, Flash, C, C++ itd.Pogledajte nacicete resenje bilo kog problema vezanog za ove programske jezike.
http://www.hotscripts.com/
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Skorije? Ne bas...
Citat: | Copyright © 1999-2006 HotScripts.com ®. All rights reserved. |
|
|
|
|
|
|
Pa ja jednostavno nisam mogao da verujem da ga nisam pre nasao iako sam 100 puta na google-u trazio kljucne reci tipa"java scripts", "scripts" itd, a od ovoga sajta nije bilo ni traga.Mozda je unapredjen skorije ili jednostavno nije bio u google-ovoj bazi podataka.
|
|
|
robifm Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Feb 2005 Poruke: 35
|
|
poceo sam sa javom u skoli,i nemam pojma kako cu da nauvim,za mene je to neko spansko selo!!
|
|
|
|
|
|
limun001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 84
|
|
ja sam na samim pocetcima ali nadam se da cu uskoro nesto nauciti
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|