www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Avionu slomicu ti krila!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 4:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
Boky je napisao/la sledeće:
Sto se tice aviona nikad ih se nisam bojao .. jednostavno sigurna su vozila a sad ako se nekad desi nesto .. pa to se moze desiti u bilo kojim vozilima a ne samo u avionu.

Može se desiti nezgoda u bilo kojem vozilu, ali ako se dogodi u avionu tu gineš 100 posto! Sve što se dogodi na zemlji može se preživjeti ali ako se srušiš s 10 tisuća metara visine nema ti spasa...zato se ljudi boje aviona.
I ja se jako bojim i putujem avionom samo kad moram. Slažem se da je puno udobnije i puno brže putovati avionom, ali čim se malo zatrese ja umirem od straha.

Da, ali mislim da je Boky mislio na to, da ako ti je sudjeno da pogineš, i tako zacrtano, onda možeš biti bilo gde... Ne treba se plašiti aviona, kažete sebi: "Nije to ništa, šta je sudjeno, sudjeno je, i gotovo"... Wink

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nisam putovala avionom...Ali imam jaku zelju.Nadam se da cu sledece godine putovati,jer idem za Nemachku u posetu ocu. Wink

Venceremos
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Santa Clara

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

isao sam prosle godine iz Spanije...ne mogu reci da nisam bio pod stresom Mr. Green

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 2:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nedavno sam se prvi put vozila i svidjelo mi se

~*трола41*~
Banovan!

~*ЛегендА*~
~*ЛегендА*~

Godine: 34

Datum registracije: 30 Apr 2005
Mesto: Opusteno...Beogradski!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 2:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja proveo u avionu vise nego peske,salim se naravno,prvi put pre 3 godine,posle toga nisam vise....

I? JEL IMA NESTO ZANIMLJIVO U MOM POTPISU?....

princess-93
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 32

Datum registracije: 03 Nov 2006
Mesto: princess land

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 9:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam se vozila avionom kada sam bila mala pa se i ne secam a drugi put sam se vozila kada sam isla u nemacku i bilo i je veoma zabavno i ne plasim se aviona ali ne bi isla po nevremenu... Very Happy

Ovo je zeka.Kopirajte ga u svoj potpis da biste mu pomogli na njegovom putu do svetske dominacije.

BEST BROTHER-trola41!!!!!!

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 2:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada nisam letela avionom i mislim da prvi put kada budem letela da cu me biti strah, ali avioni su super sredstvo prevoza jer za veoma kratko vreme stizu na sve strane sveta

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim avione, a i vozila sam se bar 15 puta iz ZG - DU i obrnuto,a i ST - ZG, ne znam dali je lijepše voziti se navečer i gledati dolje svijetla ili ujutro kad tek sunce izlazi i vide se zrake sunca koje probijaju kroz oblake u više boja... Very Happy

jedinu stvar koju ne volim su katastrofalni piloti, jedan pilot početnik nas je tako provezao da nam se želudac zalijepio od muke

HAMI_LOLIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 12 Sep 2006
Mesto: BGD,Zvezdara

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 6:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim avione cool je kad se vozis sa njima :d

slatka_sejtanka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 01 Okt 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vozila sam se avionom..sasvim normalno Smile

inferiorna_akasha
*Djevojka iz kolektiva*
*Djevojka iz kolektiva*

Godine: 37

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: ...U zemlji maštanja...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bojim se visine i zato nemam neki strah prema avionima...Ali ja ne volim brza putovanja...Volim uživati, gledati gdje putujem...U avionu kad sam putovala za Dubrovnik, nije mi uopće bio neki gušt...Sve je to na brzinu...A dok sam u autu, mogu stati gdje želim, popiti kavu gdje želim, razgledati što me zanima...i tako Wink Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Avionu slomicu ti krila! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon