:: |
Autor |
Poruka |
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

|
|
konjanik je napisao/la sledeće: | piastowskiharnas je napisao/la sledeće: | Ljuban ne je istina,ljuvav po meni je kratak epizot od zivota!!!!!!!!!  |
dobro si to napisao
za ljubav se valja potruditi ako misliš da je to to, a ako postoji i mali trag dvoumlja, bolje je odustati, ne trošiti energiju na nešto šta se ti neće vratiti |
momci...pa cemu taj pesimizam...treba se boriti za ljubav..posebno ako ti osecas da treba.. :ljuuuubav:
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Sweet Honey je napisao/la sledeće: | konjanik je napisao/la sledeće: | piastowskiharnas je napisao/la sledeće: | Ljuban ne je istina,ljuvav po meni je kratak epizot od zivota!!!!!!!!!  |
dobro si to napisao
za ljubav se valja potruditi ako misliš da je to to, a ako postoji i mali trag dvoumlja, bolje je odustati, ne trošiti energiju na nešto šta se ti neće vratiti |
momci...pa cemu taj pesimizam...treba se boriti za ljubav..posebno ako ti osecas da treba.. :ljuuuubav: |
dokle da se borimo!? zar da se borimo a da nam život prolazi u tome dok bi u međuvremenu mogli promašiti pravu ljubav!!!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

|
|
pa ako stvarno volis tu osobu...onda da...naravno treba da stanes ako si se stvarno trudio pa nije uspelo...ali ako i dalje mislis da mozes da se pomiris sa njom...onda treba da se trudis i trudis...i na kraju ti se mozda isplati...
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
ljubav mora da bude obostarana, zar ne?
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |

|

|
|
konjanik je napisao/la sledeće: | ljubav mora da bude obostarana, zar ne? |
pa naravno...nemoze nikako da se dobro zavrsi ako ljubav nije obostrana...
|
|
|
|
 |
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *

|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane

|
|
Moja istina ljubav je planina.Nema sto .....volim planinu.
Ajde konjanik prijatelu da ispijem za istinu pivo :pivopije:
Ja cestim tebe.Hej!!!!
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
piastowskiharnas je napisao/la sledeće: | Moja istina ljubav je planina.Nema sto .....volim planinu.
Ajde konjanik prijatelu da ispijem za istinu pivo :pivopije:
Ja cestim tebe.Hej!!!! |
svaka čast
|
|
|
|
 |
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *

|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane

|
|
svaka cast dojdi veceras na Kafana
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
ja ne mogu večeras, ali popije u moje ime
Sweet Honey je napisao/la sledeće: | konjanik je napisao/la sledeće: | ljubav mora da bude obostarana, zar ne? |
pa naravno...nemoze nikako da se dobro zavrsi ako ljubav nije obostrana...  |
o tome ja i govorim, dokle da se čovjek bori kad ti se čini da ljubav nije obostrana, ne isplati se!!!
|
|
|
|
 |

|

|
|
e pa ako je tako...onda je vreme da trazis drugu osobu...nisam bas skapirala situaciju...
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
neču sve dok ne dobijem jasnog odgovora od prve osobe , a što ne kapiš, pa, ne moraš i sve da znaš
|
|
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Sve za moju MU!
Dokazano u proslosti.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|