:: |
Autor |
Poruka |
mariolina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 13 Jun 2004 Poruke: 84
|
|
Moja najbolja drugarica je 6 dana starija od mene. Odrasle smo skupa, skupa prohodale, progovorile, počele da gledamo momke.. prolazile kroz pubertet.. Dan danas smo odlične i posle 38 godina. Izmedju ostalog postale smo kume!
|
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Verujem u vecno prijateljstvo. Naglasila bi i to da smatram da covek moze da ima jednog, dva, eventualno tri prijatelja. Sve ostalo su drugovi/drugarice ili poznanici/ice.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
nofrks Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295
|
|
sta znachi vechno?ne neverujem da je ishta vechno,onoliko koliko se trudimo ,koliko zelimo .toliko ce i trajati.
|
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Ja "vecno" priznajem do smrti, s obzirom da ne verujem i bilo koju vrstu zagrobnog zivota. Znaci, do smrti, verujem u vecno prijateljstvo. Samo, tesko ga je naci!!!
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
E sad, u vecno prijateljstvo ne verujem. Ja naprimer poznajem 2 osobe od pocetka svog zivota pa i dan danas i bile smo nerazdvojne i najbolje. Ali, one su otisle u srednju, pa fax, nasle sebi novo drustvo...a ja otisla, jos uvek se secam samo njih iz osnovne, iako smo zivele u istom haustoru, i jos uvek zive, to prijateljstvo vise nije to...
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
Poslednja prepravka: PlavaRuzica datum Uto Dec 05, 2006 2:58 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
ne vjerujem , jednostavno u životu se mjenjamo, odlazimo na druga mjesta, upoznajemo druge ljude... ništa nije vječno
|
|
|
|
|
|
Nikki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 98 Mesto: Zagreb
|
|
mozda je moguce ako nadjes pravog prijatelja...
|
_________________ Ništa nije dobro kao kada netko cilja u vas i promaši.
Oni koji ne uče povijest, ponavljat će greške. Oni koji uče, pronaći će druge načine za greške! |
|
|
|
|
stefan80 $$ Ђавољи адвокат $$
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 3261 Mesto: $$ DEVIL LAND $$
|
|
Imao sam tako prijateljstvo,medjutim izgubio sam ga ne zato sto smo mi to hteli vec zato sto nas je visa sila odvojila!Poginuo je na kosovu! Mislim da takvu osobu vise nikad necu naci,mada nikad se ne zna,sta nosi dan a sta noc!
|
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
Nista nije vecno pa ni prijateljstvo..........
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
vjerujem..jer zelim vjerovati u vječno prijateljstvo kao i u vječnu ljubav
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
verujem u to, sigurno da verujem.
|
|
|
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
volela bih da verujem u večna prijateljstva, ali sve sam više u nedoumici da je to ikako moguće
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|