:: |
Autor |
Poruka |
deki555 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Avg 2006 Poruke: 1 Mesto: BOROVO
|
|
Interesuje me da neznate neki profesionalni program za dizajniranje...... konkretno mene interesuje prof. program koji koriste televiziske kuce za izradu reklama. Naprimer da obradom slike jabuke dobijem devojku i slicno. Program za takvu vrstu obrade su mi preporucili "Autodesk 3ds Max". Znate li nesto o tome i koji program preporucujete?
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
deki555 je napisao/la sledeće: | Interesuje me da neznate neki profesionalni program za dizajniranje...... konkretno mene interesuje prof. program koji koriste televiziske kuce za izradu reklama. Naprimer da obradom slike jabuke dobijem devojku i slicno. Program za takvu vrstu obrade su mi preporucili "Autodesk 3ds Max". Znate li nesto o tome i koji program preporucujete?
| taj koji su ti preporucili i alijas maju...pa ti biraj........to si ti po meni 2 extra profi programa za 3d dizajniranje...
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Naravno, kombinovati ih sa Photoshopom i josh kojechime...
Nisam dizajner, ali sam prinudjen da usko saradjujem sa istima...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
3D Software kao sto su vec rekli, Maya(mozda najbolji mada su slicni), Studio Max, Lightwave, Blender, 4D Cinema, 3D Wings itd.
Mocan alat za takvi efekti je "Aftereffects" od Adobe koj se koristi za reklamu, ili kombinacija 3D programa sa Aftereffects..
Pregledaj ovu galeriju proizvodaca plug-ina za aftereffects
Ima par primera sa prof. reklame za TV
http://www.trapcode.com/gallery.html
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|