www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dok vodite ljubav sa partnerom da li zamisljate....
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
sanjica980
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

d adesavalo mi se,mislim da se tada toliko opustim i prepustim najskrivenijim fantazijama
ih sta je meni sve padalo na pamet

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 6:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Shocked Shocked naravno da ne!!!!!na sta bi to licilo??? kad bi mi se to desilo ne bih vise nikad spavala s tom osobom...jer je to jasan pokazatelj da zelim nekog drugog...

....tvoja i u dobru i u zlu....

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 6:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada nisam zamisljao nekog drugog ako taj drugi nije tad pored mene...!!!

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 11, 2007 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se to nije desilo do sada,ne bih ni volela... Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 11, 2007 3:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugović je napisao/la sledeće:
Hmm, iskreno??? Ne.

Mozda ovo glupo zvuci, ali za mene je to neki nacin prevare! Ne bi mi se dopalo, da moja devojka zamislja drugog dok je ja zadovoljavam. Osecao bi se ponizeno da saznam da moja voljena o nekom glumcu, pevacu ili sl masta dok sa mnom spava. Meni je to jednostavno bljaaak, ako svoju curu volim, onda volim i njeno telo i sve na njoj, pa onda zaista nemam potrebe da zamisljam neku drugu zenu! Wink

slažem se sa ovim. meni je to isto prevara, glupost obična, ja svoju ljubav obožavam, sa njom mi je ljepo, i sad da bi mislio na drugu, ma nema šanse.

felipe007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 10:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to mi se nije nikad dogodilo

vladimir86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 28 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad mi se to nije dogadjalo, sa kojom sam, samo mislim na nju Very Happy

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 18, 2007 12:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam nikad, jer ga obožavam i jednostavno ne mogu ga izbacit iz glave nikada Smile

jagodinac100%
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 08 Jan 2007
Mesto: bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 18, 2007 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

7 na lotou

Bincy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 29 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne ne i ne Very Happy kad sam sa momkom vidim samo njega odose mi oci Shocked Embarassed Embarassed

vladankaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 01 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 6:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desilo mi se to par puta,i nemogu da objasnim zbog čega mi se to dešavalo

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 8:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne....razmišljam o toj osobi s kim to radim 8)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Dok vodite ljubav sa partnerom da li zamisljate.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon