:: |
Autor |
Poruka |
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
stickmaster je napisao/la sledeće: | devojke nista ali nista ne pali vise od lizanja vrata ali sa stilom, pa ko ume... |
tacno,onaj ko ume,zadovoljice zenu na 100000001 nacin!!!
|
|
|
|
|
|
direr Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Maj 2006 Poruke: 4
|
|
Sve to stoji.., a jeste li ikada probali devojci da polizete guzu.., mislim..., medicinski receno: cmar, ili ti "rektum"? Mozda nekome zvuci kao ludost ili bolest, ali naravno kada devojka vodi racuna o higijeni to i nije tako strasno.., niti ludo, niti bolesno. Experiment...............
|
|
|
|
|
|
dussan90 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 108 Mesto: Nish CITY
|
|
vrat, klitoris, uvo i grudi.
|
|
|
|
|
|
patis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 133
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Vrat,uvce i stomak
|
|
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
mojoj devojci je celo telo erogena zona
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Mene uzasno mnogo pali kada mi prstima prolazi kroz ledja. Onako nekako lagano vrhovima prstiju, i cijela se najezim od toga. Odmah ga pozelim zaskociti od toga. A jos volim mnogo kad uzme moje prste i stavi ih u usta... I onda njegov jezik kruzi po mojim prsticima, i to me odmah izludi... I naravno...grickanje uha.... Jao, sad cu da poludim. :toothy7:
|
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
zena je cela erogena zona samo treba znati kako sa njom .
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Moja erogena zona je deo neposredno ispod vrata na leđima, između lopatica, 'umirem' kad osetim dodir, a kamoli poljubac na tom delu tela...brrr...osećaj nalik orgazmu, naravno u manjem obimu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Moja erogena zona je deo neposredno ispod vrata na leđima, između lopatica, 'umirem' kad osetim dodir, a kamoli poljubac na tom delu tela...brrr...osećaj nalik orgazmu, naravno u manjem obimu |
Ajmeee slazem se totalno!!!
Ali sta nitko nikad nije pokusao lagano lagano lizat koljeno? nisam mogla virovat dok mi to jedan momak nije napravio! Mislim da se treba puno vise oslobodit i istrazivat na tim poljima nego sta to ljudi stvarno rade.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
jagodinac100% Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 3599 Mesto: bgd
|
|
mislim da je vrat.mozda i uvce ali to je mozda individualno
|
_________________ uvek se nesto zalije |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Tiho saputanje na uvo
i njegova zalutala ruka izmedju mojih nogu cini cuda.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|