:: |
Autor |
Poruka |
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
ma bezveze
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
DRAGAN_NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 105 Mesto: Novi Sad
|
|
sad ionako dolazi hladnije vreme tako da je ovaj proizvod beskoristan nemorate bacati novac na njega, mozete se skinuti goli i izaci napolje sa voljenom osobom i upriliciti joj nezaboravno iskustvo sto se vibriranja tice
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Daaa...hahha...ja skroz zaboravila na to. Jednom sam i ja vidjela reklamu za to, i htjela probati, ali jbg kad moj dragi ne voli kondome. Pa onda ga nikako ne mogu natjerati na to. ALi pitao me hoce li ga ubiti struja od toga... :lolj:
Sad hvala Bogu manje zalim sto nisam probala to, jer vidim da niste bas zadovoljni.
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Daaa...hahha...ja skroz zaboravila na to. Jednom sam i ja vidjela reklamu za to, i htjela probati, ali jbg kad moj dragi ne voli kondome. Pa onda ga nikako ne mogu natjerati na to. ALi pitao me hoce li ga ubiti struja od toga... :lolj:
Sad hvala Bogu manje zalim sto nisam probala to, jer vidim da niste bas zadovoljni. |
he he to nije kondom, nego prsten koji vibrira
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
A ne ondaaa...ja sam bas vidjela na netu reklamu za kondom koji vibrira. Sad sam zbunjena... U svakom slucaju, izgubila sam sad volju da probam.
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
mogu bre ja i sam da se tresem koji ce mi ovo???
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
|
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | A ne ondaaa...ja sam bas vidjela na netu reklamu za kondom koji vibrira. Sad sam zbunjena... U svakom slucaju, izgubila sam sad volju da probam. |
sad sam i ja zbunjena a možda si krivo pročitala....aj daj link
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
|
|
|
E jbg. Ta reklama je bila prije nekoliko mjeseci. Tko ce je sad naci. A moze bit da sam krivo procitala. Ja sam inace mnoooogo smotana.
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Ma to je totalno bez veze... ah, do kojih ideja nece sve doci, kompliciranje neceg sto je tako jednostavno...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
prvi put cujem,ali probao bi
|
|
|
|
|
|
baksy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 31 Jul 2004 Poruke: 34 Mesto: Pozarevac
|
|
imao sam nameru da probam ali pošto vidim da vi niste zadovoljni
odlučio sam da odustanem od probe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baksy je napisao/la sledeće: | imao sam nameru da probam ali pošto vidim da vi niste zadovoljni
odlučio sam da odustanem od probe |
na nekim našim forumima su ga dobro nahvalili, možda se i tebi svidi
Ne mora značiti da neće tebi odgovarati ako ne odgovara nekoliko ljudi ovdje
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|