www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Urastao nokat - joj, to boli!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 12:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam više što da radim. Već godinu dana se ne mogu obuti. Čupala sam nokat više puta i uzalud. Opet sam na početku. Bog će znati koliko sam antibiotika popila. Nema masti koje nisam probala. Bivacin, Betrion, Plimicol, Rivanol otopina, Bepanthen, Canesten prah, hipermangan, kupka od morske soli...sve bi pomoglo trenutno, ali čim bi prestala s mazanjem vratilo bi se isto...pelin, maslinovo ulje, rakija, luk, svinjsko salo i tko zna koliko još stvari sam stavljala na nokat i ništa Sad uopće više ne znam što da radim. Razmišljam o tome da amputiram palac.

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljetos sam na pod lupila nožnim palcom i nokat je pukao vodoravno po pol, nisam znala šta bi, krvi je bilo svuda, no očistila sam ga, par mjeseci mi je bilo najteže, srećom bilo je ljeto. O čarapama na nogama mogla sam samo sanjat dok nije izraslo samo od sebe, nisam htjela ić čupat nokat.

zbilja je to najgori dio nasljedstva u mojoj obitelji, sad čuvam nokte na nogama ko da su zlatni, uopće nitko u obitelji ne smije previše odrezat nokte odmah urastaju u meso i to boli nemoguće

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sjena23 je napisao/la sledeće:
ljetos sam na pod lupila nožnim palcom i nokat je pukao vodoravno po pol, nisam znala šta bi, krvi je bilo svuda, no očistila sam ga, par mjeseci mi je bilo najteže, srećom bilo je ljeto. O čarapama na nogama mogla sam samo sanjat dok nije izraslo samo od sebe, nisam htjela ić čupat nokat.

zbilja je to najgori dio nasljedstva u mojoj obitelji, sad čuvam nokte na nogama ko da su zlatni, uopće nitko u obitelji ne smije previše odrezat nokte odmah urastaju u meso i to boli nemoguće

čime si ga čistila?

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
Ne znam više što da radim. Već godinu dana se ne mogu obuti. Čupala sam nokat više puta i uzalud. Opet sam na početku. Bog će znati koliko sam antibiotika popila. Nema masti koje nisam probala. Bivacin, Betrion, Plimicol, Rivanol otopina, Bepanthen, Canesten prah, hipermangan, kupka od morske soli...sve bi pomoglo trenutno, ali čim bi prestala s mazanjem vratilo bi se isto...pelin, maslinovo ulje, rakija, luk, svinjsko salo i tko zna koliko još stvari sam stavljala na nokat i ništa Sad uopće više ne znam što da radim. Razmišljam o tome da amputiram palac.

Ako cekash godinu dana odmah otidji kod doktora..ja sam tako ceko pa su pola nokta morali da mi vade, i pored anestezije drao sam se u sebi od bolova ko da su mi ceo prst kidali a ne samo deo nokta...ovo je najiskreniji savet koji mogu da ti dam, nemoj previshe cekati jer se moze stvoriti tumor nokta, a onda...

The tears of a clown make the whole world laugh.

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:

Ako cekash godinu dana odmah otidji kod doktora..ja sam tako ceko pa su pola nokta morali da mi vade, i pored anestezije drao sam se u sebi od bolova ko da su mi ceo prst kidali a ne samo deo nokta...ovo je najiskreniji savet koji mogu da ti dam, nemoj previshe cekati jer se moze stvoriti tumor nokta, a onda...

Ne, ne nisam čekala godinu dana prije prvog odlaska doktoru, nisam luda Laughing prvi put sam pošla nakon mjesec dana i to kirurgu na vađenje Crying or Very sad
nakon toga je nokat opet rastao u meso pa sam ga opet čupala i nikako da se izliječi. A to traje već godinu dana Sad
A ako te je nokat bolio dok su ti vadili pored anestezije znači da je bio upaljen, ja sam morala piti antibiotike prije kirurškog zahvata.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam morala piti antibiotike prije kirurškog zahvata.

Dobijo sam i ja antibiotike i to inekcije (a one peku ko da ti neko zapalio ruku iznutra), a ne tablete.

Neznam sad, to je doktor trebao da ti kaze a ne ja, ali ja sam cuo za neke...jao, kako ono beshe, neshto Shvedske....Nemogu sad tacno da se setim ali ja mislim da se zove Shvedska kopca, uzmu ti kalup prsta i onda ti na nokat stave tanku zicicu koja potpomaze da ti nokat ne urasta..neznam to bi ti trebala da vidish moja drugarica je to koristila i vishe joj neurastaju nokti

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam morala piti antibiotike prije kirurškog zahvata.

Dobijo sam i ja antibiotike i to inekcije (a one peku ko da ti neko zapalio ruku iznutra), a ne tablete.

Neznam sad, to je doktor trebao da ti kaze a ne ja, ali ja sam cuo za neke...jao, kako ono beshe, neshto Shvedske....Nemogu sad tacno da se setim ali ja mislim da se zove Shvedska kopca, uzmu ti kalup prsta i onda ti na nokat stave tanku zicicu koja potpomaze da ti nokat ne urasta..neznam to bi ti trebala da vidish moja drugarica je to koristila i vishe joj neurastaju nokti

znam, to je kao proteza za nokat, ali moram prvo izliječiti upalu i meso koje je naraslo preko pa tek onda staviti kopčicu. Našla sam jednog medicinskog pedikera koji to radi, ali liječenje je zeznuto Sad strah me da ne bi došla gangrena

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znam, to je kao proteza za nokat, ali moram prvo izliječiti upalu i meso koje je naraslo preko pa tek onda staviti kopčicu. Našla sam jednog medicinskog pedikera koji to radi, ali liječenje je zeznuto Sad strah me da ne bi došla gangrena

A znam da je opasno, ali ti je josh opasnije da cekash da dobijesh tumor na noktu koji moze da ti se prenese na prst, a posle sa prsta na bilo koji deo tela...moj iskren savet ti je da pauzirash sve shto radish sledecih mesec dana i potpuno se posvetish noktu (nema noshenja carapa, uzimash antibiotike, zavijash prst i cistish ga alkoholom, jodom i..jao zaboravio sam ona neka zuta vodica) operishesh ga i onda lepo sacekash da ti zaraste i stavish kopcu.

Veruj mi da znam kako boli i ovo je najmanje shto mozesh uciniti prvenstveno za SEBE

p.s. Cale od mog druga je sef hirurgije na decjem, i zato znam sve ovo, ucini to bice ti mnogo lakshe

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 4:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A znam da je opasno, ali ti je josh opasnije da cekash da dobijesh tumor na noktu koji moze da ti se prenese na prst, a posle sa prsta na bilo koji deo tela...moj iskren savet ti je da pauzirash sve shto radish sledecih mesec dana i potpuno se posvetish noktu (nema noshenja carapa, uzimash antibiotike, zavijash prst i cistish ga alkoholom, jodom i..jao zaboravio sam ona neka zuta vodica) operishesh ga i onda lepo sacekash da ti zaraste i stavish kopcu.

Veruj mi da znam kako boli i ovo je najmanje shto mozesh uciniti prvenstveno za SEBE

p.s. Cale od mog druga je sef hirurgije na decjem, i zato znam sve ovo, ucini to bice ti mnogo lakshe

ta žuta vodica je Rivanol otopina, pomaže da se riješi upala i jako je dobra!
neću ga opet cijeloga vaditi jer će opet rasti u meso, ali ići ću kod pedikera jer oni to rade lijepo i temeljiti su dok kirurzi znaju samo očupati cijeli nokat, a to nije rješenje

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste Rivanol, nisam mogo da se setim, davno je to bilo i jeste najbolja za upale!!

Nije tacno da moraju ceo da ti izvade!! Meni su samo deo nokta izvadili na hirurgiji( ko shto sam reko pola), zavisi samo koliko se trude i koliko ozbiljno rade svoj posao

p.s. Poslushaj me i odmah to uradi jer ako budesh odlagala od danas do sutra samo cesh se patiti bez potrebe

pozzzzz 8)

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas mi je zao sviju koji imaju probleme i bolove radi urasloga nokta...u potpunosti vas razumijem...srecom ja VISE NIKAnemam problema s tim..nisam morala ni pedikeru ni kirurgu jednostavno sam potrosila nekih 10-15 eura kupujuci kapi , odrzavala higijenu noga , nosla pamucne carape i komotnu obucu i sad sam HAPPY

Crno i zlatno nadam se da ce i tebi pomoci samo ne znam kako ces rijesiti problem gljivicne infekcije..ali mislim da prvenstveno moras da saniras infekcijsku upalu i sigurna sam da ce kapi obaviti ostalo

SRETNO Very Happy

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 3:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prije davno sam imala problema sa uraslim noktom,al srecom sad je to vec proslost i nije mi se ponovo dogadjalo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Urastao nokat - joj, to boli! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon