:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ja ljubomorna? bas nisam.. ja sam shvatila salu nego kazem kad se svi sale zasto ne bi i ja... pa sam samo tako bezveze prokomentarisala.. i svu se nasmejali sem tog druga...
|
|
|
|
|
|
O'Bannon Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2006 Poruke: 62
|
|
distancirati se od tih ljudi .. to je moj savet!
|
|
|
Srdjan82 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 132
|
|
bolje je da kazes sta imas
ne valja drzati u sebi nesto sto te pritiska
|
|
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Nedozvoli da te iko spusta ma koliko god ga volela.Moras da mu kazes svoje misljenje, naravno nasamo.
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Ja ne dozvoljavam ni svojim najblizima da mi se mesaju a kamoli nekome sa strane...To ne dolazi obzir...Naravno da ne treba to da dozvoljavas.
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
To je totalno glupo,ja im ne bi dozbolila da mi pridju!!!Nemoj ni ti to da dozvolis,da ti neko drugi upropasti vezu!!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Sigurno da ne treba da cutis i glumis "poslusnu zenicu"...nema nista gore od toga...ako se on sali, sali se i ti na neki slican nacin...a te glupe price...ma pusti to, ignorisi, nemoj razmisljati o tome...ako ti je momak normalan, zreo i zaljubljen u tebe, naravno, nece ni on obracati paznju na to...ljubomore, zavisti, traceva, izmisljanja ce uvek biti i niko to ne moze kontrolisati...mozes samo da ignorises takve stvari...osmeh na lice i uzivaj u ljubavi...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
A gde je tvoj decko bio dok se to desavalo?
Budi svoja, ko moze da se nosi sa tim moze, ko ne moze, srecan mu put
|
|
|
|
|
|
ziona Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 18
|
|
Ljudi koji se mjesaju u veze su ljudi koji nemaju svoje veze
|
|
|
|
|
|
stefan80 $$ Ђавољи адвокат $$
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 3261 Mesto: $$ DEVIL LAND $$
|
|
Ako je prava ljubav nista ne moze da to razbije!Nijedna prica,jer u vezi i ljubavi je najvaznije poverenje,sto je tesko danas naci!
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
budi ono što jesi, ja ako sam ljubomorna ja ću to i reći, zašto to držat u sebi, jer znači on smije zezat se , ja ne, ne bi išlo, veza ide 50:50 kad se prihvate svi kompromisi
Drugo ne vjerujem drugim ljudima koji guraju nos u moju vezu, jer većino ti drugi su mi samo poznanice koje cijeli dan vise u kafićima i nemaju što drugo radit osim buljit u druge i oblajavat. Jedino da mi frendica koju cijenim kaže nešto , razmislila bi i provjerila bi ga.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
uf,to je nesto sto najvise mrzim!pokusavali su par puta to da rade,ali su onda skontali da sam pametnija od njih i da nema sanse da mi bilo sta pokvare!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|