:: |
Autor |
Poruka |
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
Koji softver je najbolje koristiti za isecanje delova video materijala. Bez menjanja kvaliteta. Samo za isecanje odredjenih delova.
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Citat: | Bez menjanja kvaliteta |
Ne postoji tako nesto. A za video editing, mozes koristiti Movie Maker, Virtual Dub, Vegas Video, Premiere, itd...
|
|
|
mirceglavni Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Avg 2005 Poruke: 4
|
|
Najjednostavniji za mene je Virtual Dub, mada je MPEG Video Wizzard još jednostavniji, ali nažalost prihvata samo mpg's.
Virtual Dub je tu univerzalniji, a i ne mora doći do "vidljivog" gubitka kvalitete - sve zavisi od opcija za eksport.
|
|
|
|
|
|
vkmiro Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 67
Datum registracije: 25 Jul 2004 Poruke: 12
|
|
postoji mali programcic koji se zove Mpeg2Cut, pravo je brz i jednostavan, naravno samo mpeg...
|
|
|
|
|
|
clubzalata1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 15
|
|
jedna od najboli - pinnacle studio
|
|
|
|
|
|
SerbianGhost Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Feb 2005 Poruke: 55 Mesto: Novi Sad
|
|
Ako ne zelis nista specijalo vec samo izvuci odredjen deo iz video materijala preporucio bih ti VirtualDub. Pored klasice verzije imas jos nekih izmedju ostalog da importujes i mpeg2 ako ti to nesto znaci itd. Imas i raznih filtera da skines kako bi malo obogatio filtere koje dobijas u samom VD-u.
Ako zelis nesto malo ozbiljnije da radis preporucio bih ti vec pomenute: Sony Vegas, Adobe Premiere, Pinnacle...
|
|
|
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 1263 Mesto: Somewhere
|
|
Odlican program za to je Vegas inace on je iz sonyevog paketa i dolazi zajedno sa sound forge-om i DVD arhitectom, ja ga koristim i zadovoljan sam.
|
|
|
|
|
|
cabi8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Sep 2005 Poruke: 46 Mesto: Uzice
|
|
|
|
|
studios Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 44 Mesto: Banja Luka
|
|
|
|
|
simpa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 20
|
|
imas program za djeljenje, zove se easy splitter, znam da moze divx-e da dijeli sad za druge formate neznam!
|
|
|
|
|
|
zli_dis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 110 Mesto: Backo Dobro Polje
|
|
Windows Movie Maker je dobar...
|
_________________ - BACKO DOBRO POLJE - |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|