www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto ljeto proleti, a zimi nikad kraja?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~
::  
Autor Poruka
TweexY
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Sep 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 22, 2006 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve zavisi, meni i zima brzo proleti...
Od osobe do osobe...
Meni vrijeme leti kad mi je zanimljivo...a to je i ljeti i zimi...

Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 3:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bi rekla da sve sto je lepo kratko traje.
Ali da se u vecini slucajeva i ponavlja.
A tuzne i lose stvari niko i ne pamti.

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

jasko_21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 29 Nov 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 5:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na ovo pitanje postoji jednostavan odgovor VOLIS LJEA NEVOLIS ZIMU da je obratno onda bi ti bilo pitanje zasto ljeto tako sporo prodje a zima tako brzo Very Happy. A ima tu i jos nesto sto se ubraja u taj faktor Ljeti je duga pauza od skole a niko ne voli ponovo u skolu pa onda brzo proleti ljeto jer kad ljencaris i uzivas sve ti brzo prodje Wink

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 5:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad ti je nesto zanimljivo vrijeme brzo prolazi, i obratno. Isto kao sto ti film koji ti se svidja brzo prodje a onaj koji ti je dosadan nikad ne prodje, a oba u minutima jednako traju...

HAMI_LOLIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 12 Sep 2006
Mesto: BGD,Zvezdara

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 9:54 pm    Naslov poruke: Re: Zasto ljeto proleti, a zimi nikad kraja? Na vrh strane Na dno strane

ametist heart je napisao/la sledeće:
Vecina znaju za onu definiciju Alberta Einsteina koji je jednom rekao :» Dok se udvarate lijepoj djevojci, sat vremena prodje u sekund. A kad sjedite na usijanoj zeravici, sekunda se cini kao sat.» Pa valjda kontekst definira iskustvo... Wink

sve si sama rekla ne mora nista ni da odgovaramo Very Happy jednostavno kad se zezas brze prodje vreme Very Happy

Pados63
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 25 Jul 2006

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 5:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zato sto sve sto je lepo kratko traje.

ko sezonsko voce, sto ga je manje, sve je sladje

Kezmanomania
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 28 Nov 2004
Mesto: IJmuiden

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 12:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pados63 je napisao/la sledeće:
zato sto sve sto je lepo kratko traje.

ko sezonsko voce, sto ga je manje, sve je sladje
uze mi rec iz usta

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 11, 2007 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa zato sto nam je leti super i volimo da se odmaramo i uzivamo....a zimi nam je hladno i mracno i tmurno brrrrrrr.......pa duze traje.....jer sve sto je lepo brzo prodje ;P

Mara 82
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 42

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni i zima brzo prođe, pogotovo kad su praznici. Ja imam drugi problem meni proleće brzo prođe a jeseni nikad kraja.

durlanac
.::=Vitez Ljubavi=::.
<b>.::=Vitez Ljubavi=::.</b>

Godine: 37

Datum registracije: 25 Nov 2006
Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 21, 2007 4:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ono godishnje doba koje vam najbrze prodje je u stvari vase omiljeno doba. Tad ste veseli, volite svet oko sebe itd. Meni npr prolece proleti. To je najlepshe doba za shvaleraciju Very Happy

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 21, 2007 5:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zimi smo uskraceni za neke stvari... hladno je... manje je covek aktivan... napolje se ne moze... nekima posao jenjava na zimu... smanjuje se broj obaveza... sta znam...
meni recimo zima brzo prodje... pocne mi sezona na poslu koja traje par meseci... i kraj... dok mi je leto duze... sve to ima veze sa samom psihom...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 21, 2007 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tačno osetim kako, što se više bliži nova godina, dani teku sve sporije i sporije. Verovatno jer se zimi (praktično) ništa ne dešava ili je problem biološke prirode.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~ -> Zasto ljeto proleti, a zimi nikad kraja? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon