:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
hvala hvala nadam se da cu i u buduce biti konstruktivan...i da ce nase druzenje biti dugo i lepo...
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Čestitam! Evo tebi jedan mustang i Lana na njemu. Samo naprijed, i dalje odgovaraj na moje teme..hehehe... Super filozofiras. :123:
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Čestitam! Evo tebi jedan mustang i Lana na njemu. Samo naprijed, i dalje odgovaraj na moje teme..hehehe... Super filozofiras. :123:
| Hvala za sliku i cestitke... Znam da se ne bi bunila da se popne ovako na haubu jednog mustanga 8) ...A trudicu se i dalje da odgovaram na tvoje postove al i na sve druge jer zato smo ovde da se druzimo...A ja ne flozofiram ja komuniciram i dajem svoje iskreno misljenje 8)
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Polako ces ti i na peti spratic, dok ja napisem cestitku!
Cestitam na 4000 vrednih postova! Hvala ti sto si sa nama na nasem sajtu! Nadam se duuuuugom druzenju, razmeni misljenja, pa i ponekoj svadjici (tako je zanimljivije), u svakom slucaju, nadam se da ces jos dugo ostati sa nama ovde i napisati jos 444444 poruka!
Bravo!
Evo od mene, meze na kiparski nacin i pice na moj!
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Polako ces ti i na peti spratic, dok ja napisem cestitku!
Cestitam na 4000 vrednih postova! Hvala ti sto si sa nama na nasem sajtu! Nadam se duuuuugom druzenju, razmeni misljenja, pa i ponekoj svadjici (tako je zanimljivije), u svakom slucaju, nadam se da ces jos dugo ostati sa nama ovde i napisati jos 444444 poruka!
Bravo!
Evo od mene, meze na kiparski nacin i pice na moj! | hvala hvala...nadam se i ja da ce nam druzenje biti dugo,...pa makar ponekad izbila i koja svadjica mora se i to...
Hvala i na mezetu i picu al posto smo svi ovde zajedno zasluzni za ovaj moj uspeh onda:
LJUDI AJTE OVAMO DA MEZIMO I PIJEMO
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|