www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

I Ametist heart na prvom
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 10:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga ametist heart,cestitam prvi stepen...samo napred...da si jos dugo ovde na domaci medu nama...ljubi te tvoja zvoncica Wink

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 11:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ dameski: Hvala mnogo, i nadam se da ces procitati jos dosta mojih postova. Lijepo je druziti se svama. A kao sto mi netko rece: Ajd ba, malo manje filozofiraj. Laughing

@francuskinja: Zvonciceeeeeeee hvala, budi i ti dalje slatka kao i do sad, i nadam se da cemo se jos mnogo druziti. Smile

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 4:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ej pa svaka cast...sve najbolje i da nastavis da otvaras prekrasne teme na forumu!Divna si takva i ostani!!!Pozdrav

....tvoja i u dobru i u zlu....

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 9:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@LaNa : Hvala Sunce, i ti ostani takva sirena kao sto si do sad. I da se jos dugo druzimo i zabavljamo, a ne brini za teme, naravno da cu da filozofiram kao i uvijek. :toothy7:

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam..lepo pises Wink

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 4:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@budidobar: Danke, misli su obostrane. Dakle, i ti lijepo pises. Veoma si realan, i ponekad znas malo da provociras. Ali jos mene nisi. :toothy7: Hehehe....a ti i dalje budi dobar, pa se tipkamo po sajtu. :drugarcine:

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cccccc koja sam curka...
Kako ovo nisam ranije videla??? Sramota da me bude Embarassed Embarassed Embarassed
Samo ti guraj napred, tako i treba...ima da me stignes za par dana...
Cestitam... i veliki kiss za tebe... :redlips2: :redlips2: :redlips2:
:zdravica: :zdravica:

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@babily : Hvala mnogo, nadam se da sam sve rekla u onoj tgvojoj čestitci, i nema veze na kašnjenju, važna je namjera, zar ne? Uzivaj u kolačićima, sama sam ih napravila... Mr. Green

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 6:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Njam, bas su ukusni... Wink
Hvala i nastavljamo daljeeeeeeeeee....... Razz
:redlips2: :redlips2: :redlips2:

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E i ti si ubrzala. Čestitam za zakašnjenjem Wink

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 10:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Vilo, sta cu, nisam brza kao ti. Meni se cini da ti pijes Red Bull. Laughing

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shame on me!!!! Da ja nisam medu prvima cestitala svojoj lipoj sugrađanki!!!
Lipa moja, zelim ti od srca da ovo bude tek mali pocetak tvojih zanimljivih postova i da cemo jos dugooo i mnogo uzivati u njima Very Happy

Posto su te svi obasipali darovima, ja te prvo vodim na pravu dalmatinsku vecericu, a onda cemo jedan od ovih dana na onu kavicu i kolace o kojoj smo pricale Wink

kiss

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> I Ametist heart na prvom Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon