:: |
Autor |
Poruka |
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Tačka vredna milion dolara - Ujukulacija protiv ejakulacije
U taoističkoj seksologiji, muškrac dolazi do orgazma bez ejakulacije; on umesti toga "ujakulira". Pritiskajući jednu akupunkturnu tačku, smeštenu na pola puta između anusa i skrotuma, ejakulacija se može obrnuti u poboljšani orgazam, a muško seme iz pune prostate se opet iskorišćava, ponovo se absorbujući u krv. Ta tačka je poznata kao Jen-Mo (meridijan začeća), akupunkturna tačka. Kad se pritisne prstom, ta tačka se oseća kao malo udubljenje ili rupica u tom području.
Kada se Jen-Mo tačka pritisne neposredno pre očekivane ejakulacije, energija ide prema gore u telo, kroz meridijane koji počinju u toj tački, umesto da odlazi iz tela, kako se to događa kod obične ejakulacije.
Ako se tako postupi, muškarac oseća prijatne senzacije, koje dolaze od pumpanja prostate i svejedno doživljava orgazam. On nastavlja da pritiska tu tačku dok orgazam, ili "ujakulacija" ne budu potpuni.
Mnogi praktikanti "ujakulacije" tačku Jen-Mo nazivaju tačkom od milon dolara, jer se osećaju kao milion dolara kada upotrebljavju ovu tačku. Svako ko je isprobao, smatra da je zaslužila to ime.
Druga, jednako važna dobrobit od te tehnike je u tome što muškarac znatno povećava svoju sposobnost da zadrži erekciju.
Pritiskanje tačke od milion dolara je lagano, i s malo prakse možete to veoma diskretno učiniti, tako da vaša partnerka to čak i ne opazi. U trenutku kada osetite da ste spremni za ejakulaciju, pružite ruku naokolo, iza zadnjice i pronađite tačku. Pritisnite je dosta jako, tako da seme ne može d putuje iz prostate u uteru. Treba malo prakse da se tačno nauči kako i gde pritisnuti. Možda biste sami trebali da vežbate, kako biste savladali tehniku. Pritisak ne treba da bude ni preslab - ni prejak. Ako pritisnete suviše blizu skrotumu, seme će ići u mehur i izgubiće se kod mokrenja. Ako pritisnete preblizu anusu, ejakulacija neće biti zaustavljena.
U svakom od ova dva slučaja nema koristi od vežbe.
Upozorenje: ako imate infekciju prostate, morate da posetite lekara pre nego što počnete da koristite "tačku od milon dolara"
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
pa lepo je to...samo ume da bude i malo neprijatan osecaj....i bolan.....probao sam par puta ali neka hvala...lapo je to ali menio se bas nesvidja....
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Stamenid srećo, a možda se ti nisi dovoljno ispraksovao,
moraš to još malo da provežbaš, nikad se ne zna
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
pa neka hvala...
cuo sam za to jos oj ha otkada pa sam probao...i neka ..ne bi ja.....rizikovacu....
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
mosha Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Apr 2004 Poruke: 23 Mesto: Novi Sad
|
|
15 sedis na svojoj desnoj ruci i nakon toga tom utrnulom ruku obradis svog lepotana.Osecaj je fenomenalan!
he he he
|
|
|
|
|
|
Masterboy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 01 Maj 2004 Poruke: 73
|
|
da,da, kad je ruka utrnula, mislis da ti radi neka druga...hi hi hi
|
|
|
|
|
|
allexandar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2006 Poruke: 82
|
|
hahahahahahahahahahaha, pa vi niste normalni hahahahaahaha
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
zanimljiva stvarcica a komentari su ludi 100%
|
|
|
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
A da mi jednostavno ne pritisnemu tu tacku, i svrsimo na miru?! Pa nije priroda dzabana namestila da sperma leti napolje?!
|
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
mosha je napisao/la sledeće: | 15 sedis na svojoj desnoj ruci i nakon toga tom utrnulom ruku obradis svog lepotana.Osecaj je fenomenalan!
he he he |
u jbt moram to da probam !! ahahahah
koja tacka bre koji bakraci ja to po seljacki nema nikakve tacke!!
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Kobass je napisao/la sledeće: | A da mi jednostavno ne pritisnemu tu tacku, i svrsimo na miru?! Pa nije priroda dzabana namestila da sperma leti napolje?! |
he he stvarno
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
zeljkot Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Nov 2004 Poruke: 55
|
|
to moram da probam,a ima li problema opet da se nastavi posle toga ili mora da prodje neki period
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|