www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Rasizam na nogometnim terenima
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bit će u svakom klubu dok ne dovede klub crnca ili osobu druge nacionalnosti,tako je bilo i u zrinjskom,pa je klub postao multi nacionalni,a s njim i navijači pa sada nema uuhuhuhuh,ni gazi,ostale narode

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vučićević rekao Gaju da je "crnčuga"!?
Ponedeljak, 27. novembar 2006. 10:47

Nebojša Vučićević, trener Hajduka iz Kule, vredjao je na rasnoj osnovi fudbalera Crvene zvezde Ibrahima Gaja, tokom ligaškog okršaja dva tima koji su Beogradjani dobili rezultatom 2:0, piše u ponedeljak "Sportski žurnal", pozivajući se na tvrdnju jednog od najbližih saradnika šefa stručnog štaba Dušana Bajevića!

Vučićević se senegalskom štoperu, navodno, obratio rečima: "Šta to radiš, crnčugo", što Bajević u prvi mah nije čuo, ali ga je sa time po završetku utakmice upoznao neimenovani član Zvezdine ekspedicije.

"Gde je on, da mu ja kažem šta treba! Kako ga nije sramota da tako nešto kaže, bitanga jedna... Samo da znate da ću sve javno reći, ne mogu da verujem šta se dešava", grmio je Mostarac.

Kako piše "Žurnal", strasti je pokušao da smiri doskorašnji prvi čovek Kuljana Nikola Džomba, ali je Bajević samo odmahnuo rukom i pozvao igrače da što pre udju u autobus, kako bi ekipa krenula nazad za Beograd.

Ukoliko Zvezda uloži prigovor Zajednici Superligaša, Vučićević će se svakako naći pod istragom.

Izvor: MTS-Mondo

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vučićević: Bajević je senilna majmunčina!
Utorak, 28. novembar 2006. 10:52

Trener fudbalera Hajduka iz Kule Nebojša Vučićević negira da je na rasnoj osnovi vredjao defanzivca Crvene zvezde, Senegalca Ibrahima Gaja, a za svog kolegu Dušana Bajevića je rekao da je "nekulturna majmunčina i senilan čovek".

U reagovanju na Bajevićeve opaske posle meča u Kuli da je "Vučićević bitanga i dripac", trener kulskog Hajduka i nekadašnji as Partizana izjavio je da će posetiti trening Crvene zvezde i reći sve Bajeviću u lice.

“To su gluposti. Imao sam sa Senegalcem verbalni duel kada je oštro startivao na mog igrača. Rekao sam mu: ‘Lakše malo’, a on je odgovorio sa: ‘Fuck you’ (J… se), a to isto sam mu i ja rekao. I još sam u toku igre savetovao igračima da ‘pritisnu crnca’, što je fudbalski termin. Ako je to neki greh neka me kazne. Pa, ja sam u izuzetnim odnosima sa Bojom i Oditom (fudbaleri Partizana), koji su takodje tamnoputi fudbaleri", rekao je Vučićević, prenosi kompletna beogradska sportska štampa.

Odgovarajući na uvrede Bajevića, "Uške" je bio još oštriji na jeziku.

"To što Bajević priča, neka priča na Neretvi. On je za mene običan prodavac magle. Nebitno je šta on govori, ali ko mu daje za pravo da me naziva bitangom i dripcem. Ja sam ozbiljan čovek i otac troje dece. Čujem da me je tražio posle utakmice da raspravimo neke stvari. Nema problema, zato ću da posetim trening Crvene zvezde, pa neka mi u lice ponovi ono što je rekao. Videćemo ko je dripac, pokazaću mu ja. Pa šta ako je trener Zvezde, to ne znači da je gospodin. On je nekulturna majmunčina i senilan čovek, slobodno to napišite, ja stojim iza svojih reči. Takodje, njega je pogodilo to što mu se nisam javio ni pre, ni posle utakmice", rekao je Vučićević.

Iako je nekoliko fudbalera Crvene zvezde potvrdilo da je Vučićević na rasnoj osnovi vredjao Senegalca, generalni sekretar Zajednice superligaša Miodrag Janković rekao je da se Crvena zvezda nije žalila posle meča.

"Zašto Ibrahim Gaj to nije rekao odmah posle meča? Ni igrač ni klub nisu uložili bilo kakvu primedbu po završetku utakmice. Medjutim, za rasističke uvrede, bilo da je u pitanju funkcioner, trener ili igrač, predvidjene su rigorozne kazne", rekao je Janković.

Milan Biševac, koji je sa Gajom činio štoperski tandem, rekao je za MONDO da je nekadašnji kapiten Partizana u više navrata vredjao tamnoputog fudbalera na rasnoj osnovi.

"Iz čista mira je posle 20 minuta meča počeo da vredja Gaja. Ja sam bio šokiran. Rekao mu je 'šta hoćeš ti crnčugo' i uputio mu još neke uvrede koje nisu za objavljivanje u medijima. Bilo je različitih psovki, a svaka se završavala oslovljavanjem na rasnoj osnovi. Gaj nije reagovao, a ja sam Vučićevića oterao tamo gde treba, mada mi nije odgovorio", izjavio je Biševac.

On je rekao i da je u svlačionici zabranio Aleksandru Trišoviću da posle meča pokloni dres Vučićeviču i zapretio saigraču da će ga lično pocepati

Izvor: MTS-Mondo

Бојан
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 21 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Нажалост негативне ствари се понављају, сећате се утакмице у Чачку и транспарената "Југ ће устати!"... Питам се шта се то спрема у Врању и Лесковцу...??
А ако је у питању неки други "југ" онда треба пропитати те момке, на који су југ мислили и шта то значи? Не верујем да би 2% њих знало шта то значи!

Не треба им само забранити да долазе на стадион, треба им забранити да помисле на стадион!

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 8:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

28/11/2006 | Izvor: B92, Beta
Zvezda traži kaznu za Vučićevića

Fudbalski klub Crvena zvezda zatražio je od Zajednice fudbalskih prvoligaša Srbije pokretanje hitnog postupka protiv trenera Hajduka iz Kule Nebojša Vučićevića.

Zvezda je zatražila da Zajednica prvoligaša utvrdi da li je Vučićević na nedeljnoj prvenstvenoj utakmici, koju je beogradska ekipa dobila sa 2:0, na rasnoj osnovi vređao odbrambenog fudbalera "crveno-belih" Ibrahima Gaja.

"Crveno-beli" su zatražili i da se protiv Vučićevića pokrene postupak zbog niza uvreda izrečenih u medijima na račun trenera Zvezde Dušana Bajevića.

"Crvena zvezda očekuje energičnu reakciju nadležnih organa i brz odgovor", dodaje se u saopštenju Crvene zvezde objavljenom na klupskom sajtu.

Vučićević je, prema pisanju srpskih medija, Gaja nekoliko puta opsovao i nazvao "crnčugom", a te navode potvrdio je i sam senegalski fudbaler.

Bajević i Vučićević su kasnije preko medija razmenili nekoliko uvreda

ERIC CANTONA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 08 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 1:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rasizma je uvek bilo i bice,ali se nadam u sve manjim merama,a ne kontra efektu...

brancco
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 19 Jan 2007
Mesto: bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 4:00 am    Naslov poruke: 1 Na vrh strane Na dno strane

ma obicna glupost.

laza7
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 22 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba je iskoreniti,toliko od mene.

felipe007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 4:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jako lose Razz Razz Razz Razz

jura_vz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 15 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nebi toga trebalo biti Twisted Evil Twisted Evil

Venceremos
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Santa Clara

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 1:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaboli me ko igra za moj klub samo nek zabija golove Wink

felipe007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 7:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stverno zalosno

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> Rasizam na nogometnim terenima Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon