:: |
Autor |
Poruka |
Polideus888 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 1 Mesto: Lebane
|
|
ilija5 je napisao/la sledeće: | naravno da su stetni, ali ih sportisti sve vise koriste... kao sto je neko pre mene rekao, "najmanje stetan" je verovatno creatine.... vecina ozbljinih sportista je barem to koristila. a o adrosterone ili testosterone necu ni da govorim... oni mogu gadno da te sjebu... |
Kakve sve gluposti necu ovde da cujem, najmanje stetan je kreati!!! Pa kreatin uopsta i nije streroid, da li vi razlikujete steroide i suplemente u ishrani!!! I posle se pitate odakle takvo negativno misljenje o steroidima?!!! Te predrasude stvaraju velike kompanijekoje se bave proizvodnjom suplemenata kao sto je kreatin, proteini a sire ih dalje ovakve budale!!!!
|
_________________ Naposim, Naposim, Naposim...!!!! Dajte mi Naposim!!! |
|
|
|
|
Dulee_nbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 142
|
|
Moj ortak je uzimao steroide i nije mu nista! samo si jaci i agresivniji 5 puta
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Ja ne bih nikad uzimao steroide. To je isto kao da se takmicis u atletici i da uzimas doping. Nije poenta da budes najbolji zbog lekova, nego zato sto jesi najbolji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U mnogim sportovima su zastupljeni steroidi i svi ih uzimaju, e sad ako hoces bez njih da budes najbolji, mozda ces biti u nekom drugom zivotu
|
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Jel istina da se od njih ne može dignut beep!
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
naravno da moze! Imas onda visak testesterona, a vise testesterona-vise zelje
|
|
|
|
|
|
djsashe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 142
|
|
...ali kad prestanes,moraces da zoves komsiju da usrecis zenu
|
|
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Nisam za tu vrstu sportova! Mislim da je bolji fudbal, tu te makar niko ne "udara"
Prebacio sam se, steroidi nisu ok za samog korisnika! Udaraju na mozak
|
|
|
|
|
|
jura_vz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 65
|
|
i da mogu nebi ih uzimao
|
_________________ jurch |
|
|
|
|
iiivan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 136 Mesto: Beograd
|
|
nisam koristio i protiv sam toga, ali jedan moj drug jeste, isao je u teretanu i nisam video neko poboljsanje, jeste da mu se ruka naduje posle treninga, ali brzo splasne
|
|
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
|
|
|
darko_calic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 49
|
|
ozbiljan pristup modernom takmicarskom bodibildingu jednostavno je smesan bez upotrebe steroida...to je ono sto se trazi danas i to na svim takmicarskim nivoima..pa cak i na pokrainskim takmicenjima (prvenstvo vojvodine, kup grada beograda...) ....tako da....sami shvatite sustinu takmicarskog dela bb-a
sto se tice klinaca od 17-18-19 godina koji se svakodnevno prejedaju sendvicima koje kupuju od para sto im mama i tata daju za dorucak u skoli...a u teretani gutaju d-bole i ostale shitove......za to ne treba comment...meni su isti kao i narkomani...jednostavno ne mogu da podnesu....ubijaju ih kompleksi...sto drugar dize 20kg vise od njega...ovamo ili onamo....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|