:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Postoje tvrdnje da su jednom dva dupina u zatočeništvu počinila samoubojstvo: jedan je samoga sebe umlatio nasmrt nedugo nakon što je to učinio njegov sudrug. U prirodi je odustajanje od života u korist drugih dosta uobičajeno.
Pčele se žrtvuju kako bi zaštitile košnicu, lavice stradavaju braneći mladunce, neki pauci proždiru svoje roditelje, a hobotnice se, dok čuvaju mlade, ne hrane i ponekad ugibaju od gladi. Pčelinja matica ponekad raspori trutove tokom parenja, a ženke bogomoljki svog mužjaka ponekad požderu.
Postoje paraziti koji domaćina mogu natjerati na samoubojstvo: neki nametnici bumbara mogu navesti da zaroni u baru. Nametnici slatkovodnog škampa mogu ga prisiliti da pliva sasvim blizu površine vode dok ne bude pojeden.
Vjerujete li u to, i dali se koji vas ljubimac ubio?
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Mojoj prijateljici iz osnovne se hrčak bacio s balkona
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Nikad nisam ni pomislio na takvo nesto.
Ne verujem, mada je danas sve moguce.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
allexandar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2006 Poruke: 82
|
|
ne verujem da su oni svesni togcina i da mogu uraditi tako nesto
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Mojoj prijateljici iz osnovne se hrčak bacio s balkona |
Hahaha..imala sam sličan slučaj. Meni se mačka bacila po auto.
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: |
Hahaha..imala sam sličan slučaj. Meni se mačka bacila po auto. |
i moje su mace ginule pod autima....
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
margitrad Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326
|
|
Pa neke mogu iz gluposti. Ja znam za psa koji je skocio preko terase sa sestog sprata i ubio se. A sve to jer je dole video macku
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Mislim da one imaju urodjen instinkt prezivljavanja, i da zbog toga im ni na kraj pameti ne pada da skacu pod tramvaj.
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Mozda se to ne moze nazvati samoubistvo vec nekakav zivotni sled stvari,a kod kucnih ljubimaca tuga zbog gubitka gospodara.
Nedavno sam citala diplomski rad gde se pominje ogromna tuga za izgubljenim gazdom.Zivotinja ako je svesna da gazde vise nema -tuguje sve do njene smrti.
Prosle godine je moj komsija-umro,pas se izgubijo.....Kada su skidali vence sa groba on je lezao na grobu-mrtav od tuge.
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
kumalu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 69
|
|
Moja macka je par puta skakala sa prozora, bez nekog razloga. Ali nije uspela da se ubije. Zivim na prvom spratu.Glupaca
|
|
|
|
|
|
glumac86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 111 Mesto: SCG
|
|
Mislim da to nije moguce jer zivotinje ne mogu da razmisljaju kao ljudsko bice!!!!
|
_________________ NISTA OD TOGA |
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
Sigurna sam u too.Pas mog ujaka je izvrsio samoubistvo.Kad je moj ujak otisao na duzi put,jednostavno je prestao da jede i uginuo.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|