:: |
Autor |
Poruka |
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
ternirala sam dosta sportova,ali nikad odbojku,a ona mi je sad ubedljivo najprivlacnija,volela bi da je treniram,ali izgleda da sam "malo" zakasnila....
|
|
|
Бојан Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 40 Mesto: Beograd
|
|
Бавио сам се топло-ваздушним балонарством готово десет година! Сматра се најромантичнијим спортом
А постоје и регуларна такмичења, чак и Светске ваздухопловне игре (више ваздухопловних дисциплина), што се сматра својеврсним Олимпијским играма...
|
_________________ ENA DYO TRIA ΣYNOPA METH ΣEPBIA |
|
|
|
|
nakia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 178
|
|
Trenirala sam kosarku 4 godine. Obozavam sport, cak pratim i fudbalske utakmice (sto je retkost za devojke), ali sada ne treniram,vec samo rekreativno kosarku, odbojku, plivanje... Bile su to uspesne godine treniranja (treninzi sa reprezentacijom, utakmice), lepa iskustva i uspomene nose sa sobom !
|
_________________ Odlazim sa sajta, iz Srbije, čeka me neko!
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
iiivan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 136 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|